Motogezi 20 (İbrice~Gökçetepe civarı)

Yine,yeni,yeniden çok güzel bir gezi yapmışsınız.

Paylaşımınız için teşekkürler. :)

Sucuklu yumurtayı gördüm de..... İftara daha 6 saat var neredeyse :)

klasik bir söylem olacak artık sizin için ama tekrarlamakta fayda var;

size cross şart!... :)

Gezilerde, fotoğraflarda süper... :cat:

Karalý;3392959' Alıntı:
Caným sucuklu yumurta çekti gecenin bu saatinde:)ne güzel valla helal

Cevap yazdığın saate bakarsak,sahurda yemişsindir umarım
Teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:31 ----------

Güzel bir gezi olmuþ
Özellikle gece çekimlerine bayýldým. Çadýrlý olan fotoðraf, ormanda duran doðal bir abajur gibi... Tebrikler
Sağolasın ,benimde hoşuma gitti o fotoğraf

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:38 ----------

Cok güzel gezi olmuþ insaný þevlendirecek derece.

Fotograf olayýda önemli gece fotograflarýda güzel olmuþ :):cat:
Teşekkürler Cem kardeş :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:43 ----------

Tam benim sevdiğim tarz geziler.

Elinize , motorunuza, ayağınıza sağlık.

Yanlız şöyle bir enduro olsa daha bir iyi olurmuş :)

Çok yakmasın diyorsanız . Wr125 tarzı bir motorda olabilir.

Yamaha olabilir ama şimdi zamanıda değil :)
Teşekkürler...

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:50 ----------

hocam süper bir gezi yahu. müthiş olmuş. Allah yolunu her daim açık etsin..

Gökçetepe şimdi ne güzeldir yahu :(

Teşekkürler garip,haftasonu çok sıcaktı,kamp alanının yanından geçerkende bayağı dolu olduğunu gördüm

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:54 ----------

uçnkaplumbða;3393351' Alıntı:
Merhaba,

Güzel gezi.
Bir fotoðrafýn altýna Ramazan'la ilgili birþeyler yazmýþsýnýz fakat kendiniz de sucuklu yumurtayý götürmüþsünüz. ::huuuh::

Selamlar.

Sayın tospağa,oraya bikinili fotoğraflar koyup beklentinizi karşılayamadığım için kusuruma bakmayın.Bende biliyorum kendim yiyip içerken diğerine söz söyleme hakkım bulunmadığını
Ama ramazan ayında içki içenide fotoğraflayıp burada paylaşacak kadarda ... değilim
Umarım sizde birgün aç susuz böyle bir gezi düzenleyip faydalı birşey yapmak adına burada paylaşırsanız saygı duyarım

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:24 ----------

çok güzel bir gezi diğerleri gibi.
Ama bir cros yakışır artık size.

Böyle giderse hiç aklımda yokken birden kros alırken buluvericem kendimi:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:29 ----------

Yine,yeni,yeniden çok güzel bir gezi yapmýþsýnýz.

Paylaþýmýnýz için teþekkürler. :)

Sucuklu yumurtayý gördüm de..... Ýftara daha 6 saat var neredeyse :)
Aslında paylaşımları gece yapıyorum fakat kimin hangi saatte bakacağı belli olmuyor
Teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:34 ----------

klasik bir söylem olacak artýk sizin için ama tekrarlamakta fayda var;

size cross þart!... :)

Gezilerde, fotoðraflarda süper... :cat:

Teşekkürler Salih ama inadım inat+scooter'a bile geçebilirim bu inatla :mrgreen:

Gece fotoğrafçılığında biraz yeniyim,onlarda ilk denemeler sayılır
Aslında sucuğa okadar fazla yağ koymuyorum,sucuğun kendisi yağlı,biraz düşününce kros cazip gelsede
bu motor kadar pratik olamaz
Birgünde mıhlama yapayımda yağın alasını gör (;

sucuğun zaten çok kaliteli, lezzetli gözünüyo, ben olsam piştikten sonra bir kısım yağı dökerdim
Bu arada sucuğu çok güzel pişiriyosunuz, sucuğu herkes iyi yapamaz, sucuklu yumurtayı da :)
Muhlamada aslında daha çok yağ var ama sucuktaki gibi ağır olmuyor, ben de bol yağlı severim muhlamayı
neyse ramazan ramazan fazla karıştırmayayım :)

Ustam ben 125 lik motorla çekiniyordum gezmeye bi sıkıntı çıkarır diye sen maşallah 110 lukla tam benim hayalimdekini yapmışsın.Motorla uzun yolculuk çevreyi hissede hissede ve doğa ile iç içe.Temiz havayıda ciğerlere çektin mi. uffff.. Sucuklu yumurtayı yemede yanında yat ondan sonra.. ama yanında yatarsak soğur en iyisi yiyelim :)

Ustam ben 125 lik motorla çekiniyordum gezmeye bi sıkıntı çıkarır diye sen maşallah 110 lukla tam benim hayalimdekini yapmışsın.Motorla uzun yolculuk çevreyi hissede hissede ve doğa ile iç içe.Temiz havayıda ciğerlere çektin mi. uffff.. Sucuklu yumurtayı yemede yanında yat ondan sonra.. ama yanında yatarsak soğur en iyisi yiyelim :)

Sizin motorunuz böyle araziler için daha uygun,hem yüksek hemde amortisör esneme payları daha fazla
Böyle gezmelerde yeme içme daha bir önem kazanıyor,kahve ve sucuksuz olmaz :cat:

Yusuf, motosiklet, fotoğraf makinası ve ocak, süper ekip. Bu süper ekibe biraz cesaret ve biraz macera ruhu katınca böyle mükemmel görüntüler ortaya çıkıyor. Tebrik ediyorum.

gezilerinizi hatırlıyorumda bu da herzaman gibi güzel olmuş hem gezi güzel hem anlatım güzel. Ama herkesin dediği gibi artık bir xt 125 falan bakma zamanınız gelmiş bence :)

Yusuf, motosiklet, fotoğraf makinası ve ocak, süper ekip. Bu süper ekibe biraz cesaret ve biraz macera ruhu katınca böyle mükemmel görüntüler ortaya çıkıyor. Tebrik ediyorum.

Sağolasın
Yola çıkarken benzin ve foto makinesi oldumu,başka birşey istemez :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:11 ----------

gezilerinizi hatırlıyorumda bu da herzaman gibi güzel olmuş hem gezi güzel hem anlatım güzel. Ama herkesin dediği gibi artık bir xt 125 falan bakma zamanınız gelmiş bence :)

Teşekkürler
Ama ben motorumdan memnunuz,zor satarım onu :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar