Adaşım ,benim için de yapmış olduğun 19. geziyi 19 kez ayakta alkışlıyorum
Yusuf yusuf olduğun yerde ben de olsaydım gerçek anlamda Yusuf Yusuf olurduk
Işık oyunları adı altında çektiğin fotoğraflar çok estetik ve orjinal (Artık DSLR'ye geç bence,makinendeki 8 saniye pozlama ve 8 diyafram yetmez artık sana)
Kumsal fotoğrafları çok süper
Yol arkadaşın da öyle
O kömüşlerin olduğu ve Sivas Kangalının olduğu yerden nasıl geçtin
Neyse çok konuştum, 19 kez teşekkür edip 19 kez de tebrik ediyorum
Sağolasın
Ben makinemde memnunum,tek objektif beklentilerimi karşılıyor,böylece karmaşa yaşamıyorum
Hayvanlara yaklaşıp önce tepkilerini ölçüyorum,köpekler çok fena tam gaz havlayarak üzerinize geliyorlar,duruyorum:silent: mecburen
dinliyorum :sunny: , fazla bir risk görmezsem yavaş yavaş aralardan ilerliyorum
Ama asla geri dönmek yok
Bu arada mandanın öfkelisi ile inşallah karşılaşmazsınız:wiinkk:[/B]
güzel bir gezi olmuş helal olsun
Kıyıköye aşığım ya![]()
Evet sponsor işi fena olmaz aslında,şöyle karadenizin uçsuz bucaksız yeşilliklerinde,yada balta girmemiş ormanlardabaşkan sana bir tvnin sponsor olması lazım. gezilerini sunum haline getirip kanallara gönder bence. "motorla doğada tek başına" diye bişeyler çıkabilir ortaya.:cat:
Yusufum be,efsane olma yolunda emin adýmlarla ilerliyorsun,tebrik ederim,gezgin ruhunu gayet güzel yansýtýyorsun.bu yýl ben gezemiyorum,sen gezdikçe ben keyif alýyorum,eline ayaðýna saðlýk.[/6QUOTE]
Sağolasın Savaş abi,dikkat ediyorumda şu trakyada ne kadar güzel yerler varmış
Bu yaşıma kadar ismini bile duymaığım yerler,hepsini şu ufacık pistonu olan motor sayesinde görebiliyorum
Şu andada kamp halindeyim,Sarosun orman ile birleştiği bir yerlerde![]()
mükemmel diyorum baþkada biþi demiyorum tebrikler...![]()
Yan çantalarıda ilk bu gezide denedim,sarkmayı önlemek için yaptığım aparatlar gayet iyi işe yarıyor:rendeer: