Motogezi 19 (Kıyıköy~Kışlacık)

çok güzel bir gezi olmuş. tebrikler.
yukarıdaki vida büyük bir ihtimalle poligon veya nirengi. haritacılar o bölgeyi ölçmek için kullanmışlardır.

Teşekkürler daha yeni gördüm yazınızı
O bölgede neyi ölçmüş olabilirler,hiçbirşey yok :silent:

Hocam diğer gezilerinizde olduğu gibi bu gezinizde fotoğraflarınızda anlatınımızda gerçekten muhteşem ötesi . Orman içinde gece tekbaşınıza bide üstüne üstlük kulak tıkacı takıp yatmanız gerçekten cesaret örneği. hani bi ayıdır bişeydir gelir falan :D Işık oyunlarınızda süper bizlerle de paylaştığınız için ayrıca teşekkür ediyorum

Hocam diğer gezilerinizde olduğu gibi bu gezinizde fotoğraflarınızda anlatınımızda gerçekten muhteşem ötesi . Orman içinde gece tekbaşınıza bide üstüne üstlük kulak tıkacı takıp yatmanız gerçekten cesaret örneği. hani bi ayıdır bişeydir gelir falan :D Işık oyunlarınızda süper bizlerle de paylaştığınız için ayrıca teşekkür ediyorum

Sağolasın hemşehrim,bizim ormanlarımızda domuzdan başka tehlikeli hayvan bulunmuyor,oda kendini tehlikede hissetmediği sürece birşey yapmaz
Kulak tıkaçlarına gelince,tehlike için değilde jandarma gelir seslenir duymam diyerekten düşünmüştüm sadece :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:29 ----------

Ben hala uğraşıp yapamadım. Ama en kısada yapmam gerekiyor.

Sıtkı abi eğer ihtiyacınız olursa size bir çift yollayabilirim,yalnız birazdaha evrim geçirdiler :)
Dün ve bugün full dolu olmalarına rağmen hiç sorun oluşmadı
Ben yapabilirim derseniz işte resimleri

IMG_20140705_130950.jpg

IMG_20140705_131003.jpg

nLBYWCMVZJPp3UPaW3L1xmuNrKxMFgqNBLRX34bVYGM=w812-h541

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Böyle dha güzel olmuş Yusuf'çum. Ellerine sağlık.:thumleft:
Wave ile uzun bir tur düşünüyorum. Vakit yaklaştığında halledememişsem mutlaka rahatsız ederim.
Düşünmen bile yeterli. Teşekkür ederim. :cat:

sana kesinlikle cross lazııııııım!...

birde fotoğraf makinanın markası modeli ne renkler falan çok canlı.. (tabi iş makinada değil çeken önemli ama merak ettim)

sana kesinlikle cross lazııııııım!...

birde fotoğraf makinanın markası modeli ne renkler falan çok canlı.. (tabi iş makinada değil çeken önemli ama merak ettim)

Makinem fujifilm pinefix hs20 exr diye geçiyor,çokta memnunum hani
Bu benzin fiyatları ile ben crosu rüyamda görürüm:) Tabii bagaj sorunuda var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar