MotoBike Expo 2017 Fuarı İstanbul

Gelemeyenler ve Gelip de Gezemeyenler için MotoBike Expo 2017 Fuarı İstanbul
Bataryamız ve Zamanımız Yettiğince Tüm Standları Çekmeye Çalıştık.(Bazı Standları Arka Planda Çaldıkları Müziklerden Dolayı Yükleyemedik.Telif Hakkı Meselesi)
Ara Ara Oluşan Sallantılar Shake veya Walkout Efekti Değildir.[ Son Anda Bulunan Monopod'un Eseridir.Kusura Bakmayınız :) ] Ama Değişik Şeyler Çıkmış Ortaya Fuarda Yürüyomuş Hissi Verebilir :)

İyi Seyirler Dilerim..

Ortamda çalan şarkıdan telif yememek için o kısımın sesini biraz azalt editlerken dostum.

şimdi fuardan geldim bende arkadaşlar önceki zamanlardaki heyecanı göremedim ama açıkçası birde bana az göründü nedense önceki zamanlarda daha mı büyüktü fuar alanı veya markalar daha mı çoktu bilemiyorum ama pek beğenmedim bu seneki fuarı benelliyi inceledim şu yeni enduro modelini birde bajajj ın yeni bi motoru vardı o çok hoşuma gitti 400 cc sanırım yanlış hatırlamıyorsam o kadar modele baktım ki tek tek kafam bi dünya oldu

Aynen size katılıyorum kesinlikle geçen senelerdeki fuarların tadı yoktu çok ölü ve sıkıcı geldi banada açıkcası

Gecen senelerde nasıldı fuarlar sıkılmanızın sebebi nedir yarın gidicem inşallah bende ?

Geçen senelerde çok daha canlıydı bu senede fena değilde diğer senelerle karşılaştırınca biraz sönük kalıyor gibi malum şuan ki piyasanın durumu seminere yansımış

Belli başlı büyük markalar bazında 5-10 dakikalık videolar şeklinde kırpıp koyarsanız aranılan markayı modeli izlemek daha kolay olacaktır; tüm 48 dakikayı izlemek yerine...

Belli başlı büyük markalar bazında 5-10 dakikalık videolar şeklinde kırpıp koyarsanız aranılan markayı modeli izlemek daha kolay olacaktır; tüm 48 dakikayı izlemek yerine...
Evet iyi olurdu malum meşhur fiber hızlı 4,5 g miz internetin tozunu attırıyo fakat emeğe saygı :)

Videonun açıklama bölümünde hangi standın kaçıncı dakikada olduğunu yazdım insanlar videodan videoya geçmek yerine istediklerini tek bir videoda bulsun diye amaçladım ama verdiğiniz fikir için teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar