moto kurye oldum ama başıma iş aldım sanırım

ya acaba ismini versemmi diye terreddütteyim aslında:pr:

ismini vermeyebilirsin karar senin ama firma gelimiş bi yermı kucuk fırmamı en aızndan bunu bılerım bızde ona gore ogrenmıs oluruz mesela buyuk fırma bunu yapıyosa ben bu ısten uzak dururm ama kucuk fırma yaptıysa dusuncem baska olur vs

bence biraz kendileriyle uğrassaydın... neyse hayırlısı olsun...

aslında açıklamam lazım.insan hayatını düşünmeyeni benmi düşünecem.arkadaşlar firmanın ismi KURYENET.....

Mersin İl Temsilcisi
kimin yetiştirmesi beee.. işte junior ghostrider :)

sonra bana başka motor vereceklerini söylediler.motoru görmelisiniz ne ayna var ne sinyal ne korna.göstergeler çıkartılmış.sol grenaj yok.arka fren balatası bitmiş.bu ne ya dedim.çalışıomu çalışıo diyolar.bende ama ben çalışmıyorum dedim.işten çıktım.haksızmıyım arkadaşlar:silent:

Şaka gibi talihin yok bahtın kara diye bi şarkı vardı yaw bizi niye korkutuyon bende dusunuyom kurye olayını part time çalışsam mı diye 900 mılyon + sigorta ark ilanı buldu yarın arayıp görüşmek kaldı :bounce:

senin işverenler çok geri kafalılar sanırım. onları kasksız ibreleri arıza bi motora bindirip sonuna kadar gazlayıp otoyolda 300 basacan. sonra kaskın ne işe yaradığını anlatmaya gerek yok. motoru bisikletlerle karıştırmasınlar ustalık gerektiğini bilsinler. herkes araba kullanabilir ama herkes motor kullanamaz.

ya aslında kaliteli bi firma olursa,saçınızıda kaskın içine koyup trafikte bayan olduğunuzu göstermesseniz:peğlenceli bi meslek.ama şu bi gerçekki kaliteli bir firma olması gerekiyor:cat:

evet koşturuyorum zaten arkadaşım çok eylenceli geçen sene bi firmaya iş yoğunluğu yüzünden evrak taşımada yardım ettim çok zevkli ama evrak elinde patladığı zaman müşteri kaybı oluyo zamanlama çok önemli :mrgreen:

:)bu ara çok dikkat ettim moto kuryeler genellikle 150 cc motorlar kullanıyolar benim arkadaşımın çalıştığı firmada adamların kullandığı tek motor honda cbf150 hem havalı hem rahat 10 numara motosiklet bence

Şaka gibi talihin yok bahtın kara diye bi şarkı vardı yaw bizi niye korkutuyon bende dusunuyom kurye olayını part time çalışsam mı diye 900 mılyon + sigorta ark ilanı buldu yarın arayıp görüşmek kaldı :bounce:

evet arkadaşım bu kuryeliğin maaşı da süper benim ark 1250 alıyo ama şirket baya bi kalite ben de kısmetse düşünüyorum oraya girmeyi :)dua edin bana:p

Son düzenleme:
bak şimdi bu sana bir tecrübe oldu, motorunun ve kaskının kıymeti bir kat daha arttı :mrgreen:
öyle değilmi :silent:

adamlar fizik kurallarından habersiz o kadar küçük çaplı düşünüyo ki adama kask dediğinde aklına gelen şu şimdi kaskı kafana taksan dışardan biri vursa o hemen içeri iletir niye kask takayım ki diye...

Benim bir arkadaşım da o işle ilgilenmişti sanırım.Part time olacağını sanmam.Eğer gözlük camı dağıtma işi ise...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar