moto kurye oldum ama başıma iş aldım sanırım

öYLe kurye mi oLur :p ii yaptın basına iş alacaktın yoksa !

bir dkk kurye alakası yok bu bu dagıtım elamını ben olsam sana ceza kesen polisi alırıdm işyerıne götururdum o motoru gösterırdım zaten sınyal yok dıye adam 120 yada fazla ceza kesıyor bende istda yapıyorum bıraz zor ama gınede şirketım sagol olsun benı dusunuyor ama bulaşmayın derım

Adi insanlar. 3 kurus fazla kazanmak bir insanın hayatından daha onemli.
Ya varya bu tarz insanları Allah bu işleri yapmayı aynı konuma onları gelmesini nasip etsin. Sanırım soylenebilecek daha guzel dua olamaz :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
güzel sanattır kuryelik..... :p

Trafikte yaşam mücadelesini anlatır... Evraklarını dağıtmaktan çok hayatta kalmaya çalışmaktır... :cat:

Geçmiş olsun.İnşallah motosiklete ve motosiklet kullanıcısına değer verilen bir yerde iş bulursun.Hayırlısı olsun.Saygılarımla.:bounce:

İşin açıkcası bende kuryeliğe çok hevesliyim öyle bi iş bulabilsem hemen gireceğim... ama bu şartlarda çalışılmaz ayıptır yani....
bu arada hangi firma hangi şirket nerde bu yer çok merak ettim söyleyebilirmisin

Allah cezalarını versın ..Kendi çocuklarınada bunu yaparlarmı acaba ...Kardeşim şu firmanın ismini verde bizde bilelim ona göre kendimizce tepkimizi gösterelim

arkadaşlar dün sabah büyük bi heycanla işime başladım.hatta gerekli evrakları bile hiç üşenmeden hazırladım.çalıştığım kurum sadece kredi kartı dağıtıyordu.bende bana hangi motoru verecekler die beqliyorum:pr:ulan bi baktım bisiklet.zaten mersinin sıcağını bilenler bilio.dağıtmam dedim.motorun yarın gelecek dediler.bende o zamn benzin alın kend motorumla dağıtcam dedim.5ytl benzin aldılar:pr:nese güç bela bitirdik akşamı ettik.sabah gittim.arabayla servise bıraktlar beni motoru aldım.hani kask verecktiniz dedim.firmaya geç öyle dediler.ya ben nasıl gitcem diyorum kenardan yawaş yawaş git dediler.bana bişy olmadı allahtan ama 3km gitmeden cezayı bastı polis.hiçte itiraz etmedim.çünkü bugüne kadar hep destekledim bu cezayı halada destekliyorum.firmaya geldim şef başladı saymaya bide motorcu geçiniyosun nasıl yakalınırsın falan filan.bende kasksız motorcu olmaz ben size dedim dinlemediniz dedim.sonra bana başka motor vereceklerini söylediler.motoru görmelisiniz ne ayna var ne sinyal ne korna.göstergeler çıkartılmış.sol grenaj yok.arka fren balatası bitmiş.bu ne ya dedim.çalışıomu çalışıo diyolar.bende ama ben çalışmıyorum dedim.işten çıktım.haksızmıyım arkadaşlar:silent:

haklısın kardeşim ben de bir kurye firmasına girmeyi düşünüyorum ama bayan olarak bana pek tavsiye etmiyo arkadaşlar...geçmiş olsun sana da:)

haklısın kardeşim ben de bir kurye firmasına girmeyi düşünüyorum ama bayan olarak bana pek tavsiye etmiyo arkadaşlar...geçmiş olsun sana da:)

ya aslında kaliteli bi firma olursa,saçınızıda kaskın içine koyup trafikte bayan olduğunuzu göstermesseniz:peğlenceli bi meslek.ama şu bi gerçekki kaliteli bir firma olması gerekiyor:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar