MoTo KuRye..[İş İmkanı]

ben geçen sene eczanede çalışmıştım motor la beraber gelirsin dediler atladım benim eski ybr ye gittim..arka çanta + aylık benzin bizden dediler haftalık 150 veriyordu bana sigortam yoktu (çünkü ehliyetimde yoktu :):) ilçede olduğu için polislerde göz yumuyordu eczane diyince ) temmuz sınavında gireceğim hayırlısıyla alırsam bende düşünüyorum böyle bi iş.. en azından okul bitene kadar..

çalışacak arkadaşlara başarılar dilerim şahsen bende avcılar b.k. kuryelik yapıyorum yani 1 hafta oldu gerçi ama olsun daha önce de beylikdüzünde 1 yıl kadar çalışmıştım öncelikle üzerinizdeki baskıyı yola çıkınca kafanızdan silmeniz gerektiğini söylemek isterim yoldayken o motoru kullanan sizsiniz ve herhangibir kaza durumunda üzeinizdeki baskıdan dolayı hız yaptığınızı vs söylediğinizde işten atılmaya kadar gider yani ne biliyim ALLAH yolumuzu açık eylesin dikkatli olmak lazım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eski ilanı hortlatmayın.
ayrıca aklı olan canını seven dominosta çalışmaz :bounce:
benden söylemesi. ..

çalışacak arkadaşlara başarılar dilerim şahsen bende avcılar b.k. kuryelik yapıyorum yani 1 hafta oldu gerçi ama olsun daha önce de beylikdüzünde 1 yıl kadar çalışmıştım öncelikle üzerinizdeki baskıyı yola çıkınca kafanızdan silmeniz gerektiğini söylemek isterim yoldayken o motoru kullanan sizsiniz ve herhangibir kaza durumunda üzeinizdeki baskıdan dolayı hız yaptığınızı vs söylediğinizde işten atılmaya kadar gider yani ne biliyim ALLAH yolumuzu açık eylesin dikkatli olmak lazım

işe girdin demek caner..
hayırlı olsun dikkatli ol..
bizim arkadaşta avcılar dominosta..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
haberiniz olsun kazasker dominosta da yazı asmışlar a2 ehliyetli servis elemanı aranıyor 700 tarzı birşey yarı yıl tatilinde istanbula geldiğimde görmüştüm pizza almaya geldiğimizde.
hani yanlış anlamayın ordaki pizzaların tadı bir garip pizzayı yapan elemanın eldiven kullanmamasından galiba.

hep o altta kalan ve bi kac gun bekleyen peynır mısır sucuk karısımı malzemeyı kullandıkları ıcın olmasın :D hani calısdım ordan bılıorum maşallah mudur 1 gram peynır atırmıodu cope

kuryelı mı aman uzak dursun kavga etmekten bıktım ama para ıyıdır heee . ekstradan anlarsın ya boldur

ewt gerçekten çok güsel bi mekan olmuş arkadaşımıza hayırlı olsun diyorum aslında pes te kapışmak iyi bi fikir ama benle kapışmak iyi olurmu bilmem ben psp türkiyenin modaretörlerindenim inş bi gün yolum düşerse bi maç yaparız 5 senedir psp ps2 vede son olarak ps3 ün gelişmesinde yamalanıp custom frimware vede chiplenmesinde uğraşılarımız oldu en çok psp üzerinde durduk şuan ps3 customlanmadığ için kendimizi xbox 360 vurmuş olsakta hayalimizin konsolu cell işlemci mimarisine sahip tam anlamı ile gücünü göstermemiş ibm nin gizli özelliklerle donattığı 50 gb kapasiteli blue-ray disk özellikli ps3 dür ps3 ü incelerseniz aslında piyasa şartlarını çok üstünde vede şuan istediğiniz donanıma sahip cross fire dahil pc leri bile kıskandıracak bi makinadır işlemci vede grafik yongası fevkaledenin fevkinde bi cihaz ben şuan ps3 kırılmasında son safalara geldindiğini yakından takip eden biri olarak şunu sölemeliyimki god of war 3 ile birlikte konsol ortalama 15 tlden oyunları kopyalanıp satılmaya başlanıcak şuan 1 oyunu 100 tl civarında olduğunu düşünürsek en kötü ihtimal 1 tb hard disk ilede sorun çözülebilir 80 gb sıfır konsol 700 tlye temin edilebilir....

bu konuyla ne gibi bi baglantı yaptın anlamadım birader ama bilgiler için eyvallah ..motorları satıp psp alalım bari..:p

arkadaşlar geldi dizlikler;

Tamamen o tanıtım resminde göründüğü gibi değil.Yani malzemesi orta-üst arası bir seviyede.İç kısımları çıkıyor.Yanlız bağlandı noktaları dandik geldi biraz banabi çubuğun üstünden geçiriyorsunuz takarken ama bir sorun çıkarmaz.Boyu çok uzun.Üstümde denedim güzel duruyor ama pijamayla olduğum için resim çekmedim :p
Tavsiye ederim çok şık:cat:

merhaba arkadaşlar ,yaşım 17 öğrenciyim ve 3 aylığına pizzacılarda vs çalışmak istiyorum ehliyetim var. Avcılar civarında çalışan kurye arkadaşlar yardımlarınızı esirgemeyin ve bana bi iş bulun lütfen yoksa motor almak hayal olcak:)

bu arada ilana ek yapmak istiyorm

bir part time bir full time eleman alınacak... part time eleman 5 de gelcek 12 de dükkan kapanışını yapıp gitcek...

full time için bişey demiyorum..
temizlik paspas bilmem ne yapmaktan sıkılmam diyen varsa part time ile ilgili olarak bana ulaşabilirler...

ben parttime olayını anlamadım şimdi biz pizza hut'ta 8 saat full time çalışıyosuz dominosun part time anlayışı 7 saatmi oluyo ayrıca bu maaşa 10 saat çalışma fazla değilmi 2 saat insanları fazladan çalıştırıyolar vede hiç boş kalmaca yok devamlı mıntıka temizliği askeriye gibi işe ihciyacı olan için fırsat genede bu krizde

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar