MoTo KuRye..[İş İmkanı]

bende iş arıyorum ve seçim yapıp o olur bu olmaz diyecek pozisyonda değilim :(
sanırım benim durumumda olan birçok insana umut olacaktır :)

İnşallah ihtiyacı olan bir arkadaş için iyi bir iş fırsatı olur. Mert arkadaşım emin ol şu anda söylenilen paraya ihtiyacı olan pek çok insan var. Birde sana zor gelen kimilerine yaşadıklarından, ihtiyacından dolayı çokta iyi gelebilir.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Arkadaşlar bence hiç denemeyin derim.Ben Zekeriyaköy Domino's pizza şubesinde çalıştım.Valla çalışmaz olaydım.Bir kere aşırı yorgunluk ve sinir bozan bir iş.Yani onca müşterinin kahrını çekiyorsunuz.Çalışan arkadaşlar bilir fazla konuşmayayım en iyisi:)Bide verdikleri motor kütük gibi ya mübarek 50000-100000 km yapmış arası motorlar gerçi şu an yenileri geldi bilmiyırum orayada geldimi.Bence denemeyin.

:queen::queen::queen::queen::queen:
İş yapmaya gidicek adamlar... Gezmeye değil.... :queen::queen:

Dominos pizza dağıtım yapan arkadaşların kask takmadıklarını görüyorum sadece kep ile dağıtım yapıyorlar.şirket politikasımı yoksa sizlermi tercih etmiyorsunuz.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Dominos pizza dağıtım yapan arkadaşların kask takmadıklarını görüyorum sadece kep ile dağıtım yapıyorlar.şirket politikasımı yoksa sizlermi tercih etmiyorsunuz.
Takıyorlar ama sadece kaskı kafalarına tutturuyorlar... Hayır o kask orda nasıl duruyor anlayabilmiş de değilim.... :queen::queen:

Ters yönmüş kaldırımda gitmekmiş hiç takmıyorlar... :p Ama hiç biride ceza yemiyor...:p:p

maaşlar biraz düşük geldi.franchisee şubelerinde maaşlar 750,00+AGİ ücreti

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Takıyorlar ama sadece kaskı kafalarına tutturuyorlar... Hayır o kask orda nasıl duruyor anlayabilmiş de değilim.... :queen::queen:

Ters yönmüş kaldırımda gitmekmiş hiç takmıyorlar... :p Ama hiç biride ceza yemiyor...:p:p

bizim şube'de öle bi ihtimal yok kask takmak zorunlu.. kaskımı takmam diyen arkadaşlar zaten bizim şubemizle irtibata geçmesin.. nasılsa kaskını takmadığı an kovulur=) yaşandı çünkü=)

Kaldırımlara geçme konusuna gelince bazen çok büyük mecburiyette kalıyoruz.. geçmek zorunda kalıyoruz.. ama elimizden geldiğince çıkmıyoruz zaten yol var..

ve polisler bizi anlayışla karşılıyo 30 dk garantimizi hepsi biliyo.. çevirmelerdede anlayış gösterip hemen yolluyolar çünkü hepimiz ehliyetliyiz ve kasklıyız.. :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
beyler geyik yapın diye açmadık burayı... millet okusun bilgilensin diye açtık hemen msn oluvermiş.. işe niyetli olan varsa ciddi ciddi yazsın fazla muhabbete gerek yok ...

güncel !........

Son düzenleme:

bende bi kaç kere denk geldim hatta yazını okurkan canlandı şapkayla servise çıkıyolar çoğu zaman...

geçen hafta dominos a işe girdim motokurye olarak abi 2 gün çalıştım ama kimin neyaptığığı belli değil telefonla sipariş alınıyor falan motorculıktan çok ortacılık yaptım bilmiyorum yani

haberiniz olsun kazasker dominosta da yazı asmışlar a2 ehliyetli servis elemanı aranıyor 700 tarzı birşey yarı yıl tatilinde istanbula geldiğimde görmüştüm pizza almaya geldiğimizde.
hani yanlış anlamayın ordaki pizzaların tadı bir garip pizzayı yapan elemanın eldiven kullanmamasından galiba.

Yorum yapanların bir kısmı maaştan tutun çalışma saatleri ve koşullarına kadar giydirmiş. Hepsi de keyfi sebepler. Duyan gezmeye para veriyolar burun kıvırıyosunuz sanır.

Bir haberde işsizlik yok ülkede millet iş beğenmiyor diyordu, aynen doğrulanmış burada. Ya da yorumcuların her biri bir yerde üst düzey yönetici..

Ne güzel yapmışlar arkadaşlar motosikletçiler için süper bir iş ilanı vermişler güncel de tutuyorlar; hala da bulamamışlar demek ki millet aç değil açıkta değil.

aradım eleman lazım degıl dedıler :(

Sizlerin bunca olumsuz yorumlarına rağmen Eleman bulmuşlar galiba!

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:40 PM ----------

Yorum yapanların bir kısmı maaştan tutun çalışma saatleri ve koşullarına kadar giydirmiş. Hepsi de keyfi sebepler. Duyan gezmeye para veriyolar burun kıvırıyosunuz sanır.

Bir haberde işsizlik yok ülkede millet iş beğenmiyor diyordu, aynen doğrulanmış burada. Ya da yorumcuların her biri bir yerde üst düzey yönetici..

Ne güzel yapmışlar arkadaşlar motosikletçiler için süper bir iş ilanı vermişler güncel de tutuyorlar; hala da bulamamışlar demek ki millet aç değil açıkta değil.

Eleman bulmuşlar galiba!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar