MoTo KuRye..[İş İmkanı]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar Ben Thaii_vTec(Taylan) & HeadBanGer(Aral) Maltepe Domino'S Ta Delivery Expert yani evlere servis elemanlarıyız.. ve Şuan da Eleman açığımız var.. Gelen arkadaş HEMEN Dakikasında Alınacaktır.. Görüşmek isteyen buyursun gelsin Maltepe de Bağdat Caddesi üzerindeyiz..

Maaş=660 + Vergi iade(50 TL ) + SSK + Yemek + Bahşiş ..

Çalışma saatlerimiz Günde 10 saattir..

Açılış adamı 10 da gelir akşam 8 de vardiyasını bitirir..

12 de gelen arkadaş akşam 10 da çıkar..

Bahşiş imiz iyidir.. Aylık maaşımız toplam 1.000 Tl falandır hatta geçtiğide oluyor.. Maaşlarımız ayın 5 nden 5 ne tam olarak yatıyor aksama kesinlikle yoktur..

Gelmeden önce aramak isterseniz

Maltepe Domino's = 0216 457 07 77

Gelmek isteyen arkadaşlara hayırlı olsun.. Ehliyet aranmaktadır ama uzun süredir motor kullanan arkadaşlarda önce ben ve aral la görüşsün muhakkak..

Benim adresimm = [email protected]
Buda Aral arkadaşımız = [email protected]

Görüşmek Dileklerimizle..:rendeer:

Paylaşım için tşk. Umarım ihtiyacı olan arkadaşlarımız topigi görürler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
2. ilan oluyo bu. nedense benim açtığım başlık bi süre sonra kaldırılmış...
bu kaldırılmaz umarım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Evet adminlerden rica ediyorum.. eğer başka bi yere açılıcaksa eğer kendilerinden rica ediyorum eğer kendileri silmeden taşırlarsa.. çünkü gerçekten çok önemli artık ve eleman açığımız var ve çok zorlanıyoruz.. umarız bize dönen olur..

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu arada ilana ek yapmak istiyorm

bir part time bir full time eleman alınacak... part time eleman 5 de gelcek 12 de dükkan kapanışını yapıp gitcek...

full time için bişey demiyorum..
temizlik paspas bilmem ne yapmaktan sıkılmam diyen varsa part time ile ilgili olarak bana ulaşabilirler...

Forumdan Uzaklaştırıldı
evet arkadaşlar ben full time aral part time.. part olarak aral la full time olarak benle görüşürseniz daha iyi bilgilendirebiliriz.. sonuçta kendi yaptığımız iş..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Teşekkürler.. =)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Aral servis setlerinin olduğu yere yatak yaparız emrah abiye =D haha akşam dönerken düşer aşağı =D bidaha ömrü billah dominos görmek istemes=D

Gerçek söylüyorum yahu burda böyle iş imkanı olsa 1 dakika durmam :)

Evet adminlerden rica ediyorum.. eğer başka bi yere açılıcaksa eğer kendilerinden rica ediyorum eğer kendileri silmeden taşırlarsa.. çünkü gerçekten çok önemli artık ve eleman açığımız var ve çok zorlanıyoruz.. umarız bize dönen olur..

ben gaziosmanpaşada oturuyorum ilgilenmek istiyorum aslında ama çok uzak yol kolaylıgı varmı şu an motorum yokta benim pm mesj atarsanız sevinirim

ARKADAŞLAR GERÇEKTEN BU ZAMANDA GEREKLI BIR İLAN,
kesınlıkle kutluyorum,

bende 2 yıl kadar önce ataköyde ÇİN LOKANTASInda çalışmıştım,

bu tarz işlerın bahşiş (tip) leri iyi oluyor,

Paylaşımınız İçin TEŞEKKÜRLER...

Forumdan Uzaklaştırıldı
@ zargana_21

imkanları zorlamayı seviyosun galiba :) ama maalesef.. sadece maltepe ve civarı..

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar bekliyoruz cewaplarınızı en kısa zamanda.. Eleman aranmaktadır dediğimiz gibi.. bence iyi bir fırsat kaçırmayın diyoruz yani.. sadece iş değil eğlenceside vardır yanı sıra... Teşekkürler.. :rendeer:

krize inat iş diyorsunuz he:D ya ben işsiz kalanları anlayamıyorum bu İst. da işsiz kalınmaz gerçekten:D

sürekli pizza aldığım dominos,bende maltepe de oturuyorum,bir gün pizza almaya geldiğimde tanışırız... :) inşallah eleman bulursunuz...

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
Arkadaşlar bence hiç denemeyin derim.Ben Zekeriyaköy Domino's pizza şubesinde çalıştım.Valla çalışmaz olaydım.Bir kere aşırı yorgunluk ve sinir bozan bir iş.Yani onca müşterinin kahrını çekiyorsunuz.Çalışan arkadaşlar bilir fazla konuşmayayım en iyisi:)Bide verdikleri motor kütük gibi ya mübarek 50000-100000 km yapmış arası motorlar gerçi şu an yenileri geldi bilmiyırum orayada geldimi.Bence denemeyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar