Arkadaşlar bence hiç denemeyin derim.Ben Zekeriyaköy Domino's pizza şubesinde çalıştım.Valla çalışmaz olaydım.Bir kere aşırı yorgunluk ve sinir bozan bir iş.Yani onca müşterinin kahrını çekiyorsunuz.Çalışan arkadaşlar bilir fazla konuşmayayım en iyisiBide verdikleri motor kütük gibi ya mübarek 50000-100000 km yapmış arası motorlar gerçi şu an yenileri geldi bilmiyırum orayada geldimi.Bence denemeyin.
Takıyorlar ama sadece kaskı kafalarına tutturuyorlar... Hayır o kask orda nasıl duruyor anlayabilmiş de değilim.... :queen::queen:Dominos pizza dağıtım yapan arkadaşların kask takmadıklarını görüyorum sadece kep ile dağıtım yapıyorlar.şirket politikasımı yoksa sizlermi tercih etmiyorsunuz.
Takıyorlar ama sadece kaskı kafalarına tutturuyorlar... Hayır o kask orda nasıl duruyor anlayabilmiş de değilim.... :queen::queen:
Ters yönmüş kaldırımda gitmekmiş hiç takmıyorlar...Ama hiç biride ceza yemiyor...
![]()
beyler geyik yapın diye açmadık burayı... millet okusun bilgilensin diye açtık hemen msn oluvermiş.. işe niyetli olan varsa ciddi ciddi yazsın fazla muhabbete gerek yok ...
güncel !........
Dominos pizza dağıtım yapan arkadaşların kask takmadıklarını görüyorum sadece kep ile dağıtım yapıyorlar.şirket politikasımı yoksa sizlermi tercih etmiyorsunuz.
senın cıddıyetını yerım ben:bounce: jindig 33 anladın sen :rendeer:
part time eleman 5 de gelcek 12 de dükkan kapanışını yapıp gitcek...
aradım eleman lazım degıl dedıler![]()
Yorum yapanların bir kısmı maaştan tutun çalışma saatleri ve koşullarına kadar giydirmiş. Hepsi de keyfi sebepler. Duyan gezmeye para veriyolar burun kıvırıyosunuz sanır.
Bir haberde işsizlik yok ülkede millet iş beğenmiyor diyordu, aynen doğrulanmış burada. Ya da yorumcuların her biri bir yerde üst düzey yönetici..
Ne güzel yapmışlar arkadaşlar motosikletçiler için süper bir iş ilanı vermişler güncel de tutuyorlar; hala da bulamamışlar demek ki millet aç değil açıkta değil.