moral ziyaretine varmısınız???

Perşembe akşamı yani bu akşam iftar öncesi gitmek isteyenler 5 dakika zaman ayıramazmı
Maltepe sahilden orası 3 dakika motorla .
Saat 7.30 da maltepe sahil iftarın yapılacağı yerde toplanma
anadolu yakasından katılanlar gelse yeter.

özel sebepten gelmiycem allah şifa versin tarafımdan ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletirsen sevinirim

1-sametagir
2-Arjantinli69
3-jam session
4-Burak_34

son durumumuz bu arkadaşlar..gelmek isteyenler bana ulaşabilirler...samet 0 535 302 44 24
açıkçası çok ama çoook az bu sayı...haydi biraz daha destek!!!!

cok uzuldum bu duruma kos koca sitede bukadarmi kisi var yazik benn balikesirdeyim istanbulda olsam gelirim hemde hic dusunmeden sicak ortamlari severim bide bu hayirli bir is ise kosa kosa orada bulunan ve imkani olan arkadaslar gitmemesi cok uzucu

ne kadar enteresan değilmi??? görmemişlerdir deyip avunmak isterdim ama şu an itibariyle 1334 kişi okuyupta çıkan sonucu görmek malesef benim; motorcu ruhu,motorcu dostluğu,motorcu dayanışması gibi kavramların birer hikayeden oluştuğunu düşünmeme,hayır hayır düşünmeme değil kesinlikle böyle olduğuna inanmama sebep oluyor.hiçkimse ama hiçkimse bu saatten sonra kalkıpta yanlış düşündüğümü söylemeye,savumaya çalışmasın.görünen köy bile gerekirse klavuz isteyebilir ama bu konu asla!!!!:pr:

@sametagir
Bir kaç gündür takip ediyorum ve yapmış olduğun davranış gerçekten takdire şayan. Hele ki içinde bulunduğumuz mübarek "ramazan" ayında ayrı bir önem kazanıyor bu ziyaret.

Umarım bölgeye yakın duyarlı arkadaşların sayısı biraz daha artar. İstanbul'da olsam katılmak isterdim.

Ustamıza bizdende selam iletirsen seviniriz.

:rendeer: :rendeer:

@sametagir
Bir kaç gündür takip ediyorum ve yapmış olduğun davranış gerçekten takdire şayan. Hele ki içinde bulunduğumuz mübarek "ramazan" ayında ayrı bir önem kazanıyor bu ziyaret.

Umarım bölgeye yakın duyarlı arkadaşların sayısı biraz daha artar. İstanbul'da olsam katılmak isterdim.

Ustamıza bizdende selam iletirsen seviniriz.

:rendeer: :rendeer:

başüstüne dostum.tabiki iletirim...

vallahi bende şaşaırmadım desem yeridir.bu tarz ziyaretlere giden arkadaşlar genelde belli gibi.çogunlugu goy goy gırgır şamata,bu tarz agır ziyaretler bozar O arkadaşları,ama gazlamaya gidiyoruz desek sıgdıramazsın onları koca bir alana.neyse bizde yeteriz diyorum ama 3-5 ne fark eder gönüller bir olsun.kısmetse akşama görüşürüz.benim motoru soganlık kawasaki z-motoya bıraktım kısmetse akşama alıcam,alamazsam arabamla gelicem mecburen.

akşam üzeri 6 arkadaş gittik yaşar ustanın yanına güzel sohbeti hoş bir abimiz,eski ustalardan tecrübe ve bilgi sahibi tanıyanlar bilir tanmıyanların tanımasını bir çayını içmesini savsiye ederim.hem tecrübelerinden faydalanır hemde biraz olsun kendisine moral vermiş olursunuz.
bizi davet eden samet arkadaşa ve gelen arkadaşlara burdan teşekkür ederim güzel bir akşamdı kısa'da olsa.

evet arkadaşlar.biz ziyaretimizi yaptık.oğuz eşiyle kurtköyden ,kayahan yenibosnadan,bekir leventten,tamerde (son konuşmamıza göre) çamlıcadan kalkıp geldiler sağolsunlar..burak arkadaşımız da gelirken bostancıda küçük olmasını temenni ettiğim bir kaza gçirmiş.arayıp gelemeyeceğini söyledi.yarın arayıp detaylı bilgi alacağım.
yahya ustamız da bu ziyaretten çok memnun oldu.eve dönüş sonrasında görüştüğümüze göre,( her nekadar üzmemek adına hastalıktan bahsetmesekte)hem tanımadığı kişilerin onun ve oğlu için gelmesinden ve hemde atölyesinde mütevazi bir iftar sofrası kurularak insanların birkaç lokmaylada olsa orucunu açmasından...tekrar teşekkürlerini iletti.
katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.sizler desteğinizi esirgemediniz,Rabbim de sizlerden razı olsun desteğini esirgemesin....

evet arkadaşlar.biz ziyaretimizi yaptık.oğuz eşiyle kurtköyden ,kayahan yenibosnadan,bekir leventten,tamerde (son konuşmamıza göre) çamlıcadan kalkıp geldiler sağolsunlar..burak arkadaşımız da gelirken bostancıda küçük olmasını temenni ettiğim bir kaza gçirmiş.arayıp gelemeyeceğini söyledi.yarın arayıp detaylı bilgi alacağım.
yahya ustamız da bu ziyaretten çok memnun oldu.eve dönüş sonrasında görüştüğümüze göre,( her nekadar üzmemek adına hastalıktan bahsetmesekte)hem tanımadığı kişilerin onun ve oğlu için gelmesinden ve hemde atölyesinde mütevazi bir iftar sofrası kurularak insanların birkaç lokmaylada olsa orucunu açmasından...tekrar teşekkürlerini iletti.
katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.sizler desteğinizi esirgemediniz,Rabbim de sizlerden razı olsun desteğini esirgemesin....

hoş sohbet gece için teşekkürler kaza yapan burak arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerim ve yahya ustanın oğluna tekrar acil şifalar diliyorum herşey için saolun ...
müsait bir zamanda tekrar görüşmek ümidiyle:king:::pcgum::

arkadaşlarla iftar yapmak ve Yahya usta ile tanışmak güzeldi...
Yahya ustanın bal gibi muhabbeti ve arkadaşların samimiyeti için teşekkürler...

çay içilecek mekanlar listesine bir yer daha dahil oldu :)

o sizin samimiyetiniz dostum..siz samimiyet gösterip geldiniz..biz ne yapabildikki???

bu arada burak kardeşimi aradım.yaptığı kaza sonucu kaval kemiği ezilmiş bir kaç sıyrığı varmış.ama önemli bişeyim yok dedi.çok sevindim..bugün motosikletinin çamurluğunu filan değiştiriyordu...tekrar buradanda geçmiş olsun demek istedim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar