- Konu Yazar
dostluk işte !! varmı daha ötesi???
1-sametagir
2-Arjantinli69
3-jam session
4-Burak_34
@sametagir
Bir kaç gündür takip ediyorum ve yapmış olduğun davranış gerçekten takdire şayan. Hele ki içinde bulunduğumuz mübarek "ramazan" ayında ayrı bir önem kazanıyor bu ziyaret.
Umarım bölgeye yakın duyarlı arkadaşların sayısı biraz daha artar. İstanbul'da olsam katılmak isterdim.
Ustamıza bizdende selam iletirsen seviniriz.
:rendeer: :rendeer:
evet arkadaşlar.biz ziyaretimizi yaptık.oğuz eşiyle kurtköyden ,kayahan yenibosnadan,bekir leventten,tamerde (son konuşmamıza göre) çamlıcadan kalkıp geldiler sağolsunlar..burak arkadaşımız da gelirken bostancıda küçük olmasını temenni ettiğim bir kaza gçirmiş.arayıp gelemeyeceğini söyledi.yarın arayıp detaylı bilgi alacağım.
yahya ustamız da bu ziyaretten çok memnun oldu.eve dönüş sonrasında görüştüğümüze göre,( her nekadar üzmemek adına hastalıktan bahsetmesekte)hem tanımadığı kişilerin onun ve oğlu için gelmesinden ve hemde atölyesinde mütevazi bir iftar sofrası kurularak insanların birkaç lokmaylada olsa orucunu açmasından...tekrar teşekkürlerini iletti.
katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.sizler desteğinizi esirgemediniz,Rabbim de sizlerden razı olsun desteğini esirgemesin....