moral ziyaretine varmısınız???

geçmiş olsun dileklerimi iletiyorm aileye.katılmak isterdim tabi.ancak ayağımda problem olduğndan uzun yola ve trafiğe giremiyorm.
umarım müsait olan arkadşlar anlamlı ziyarete eşlik ederler..

ben gelebilirim saat 5 ten önce çünkü o saatten sonra çalışıyorum ararsanız 1 gün önceden ayarlarım işlerimi hasta ziyareti çok iyi gelir o arkadaşa heleki önceden yüzünü hiç görmediği bilmediği insanlar tarafından ziyaret edilmesi çok mutlu eder onu eminim..
tel: 0532 509 83 43

dostum teşekkürler.benimde anlatmaya çalıştığım şey buydu işte..hiç tanımadığınız insanlar tarafından ziyaret ve moral bulmak...ancak son duruma göre cuma günü iftar sonrasında gidiyoruz galiba..sağlık olsun.düşünmen yeter dostum...

bu arada benim bu işte telefon numaramın bilinmesi lazım galiba:) nasıl buluşulacak değilmi?? samet ağır 0 535 302 44 24

sağlık olsun

dostum teşekkürler.benimde anlatmaya çalıştığım şey buydu işte..hiç tanımadığınız insanlar tarafından ziyaret ve moral bulmak...ancak son duruma göre cuma günü iftar sonrasında gidiyoruz galiba..sağlık olsun.düşünmen yeter dostum...

bu arada benim bu işte telefon numaramın bilinmesi lazım galiba:) nasıl buluşulacak değilmi?? samet ağır 0 535 302 44 24
gelmeyi çok isterimde özellikle haftasonu ben yoğun oluyorum ve iftardan önce stantımı açmam gerek en geç 5 e kadar sizinle olabilirdim birde stant kağıthanede orası sorun değil ben 1 saat geç açsamda olur kendi işim ama iftardan sonrası benim için çok geç...

bir kere ziyaret edilecek diye bir kaide yok ya başka zaman iftardan önce bir ziyaret planlayabiliriz sonuçta hasta ziyareti kısa olması makbuldür... en güzel ziyaret hastanın mutlu olacağı yönünden yani tanımadığı ve menfaat beklemeden yapılan ziyarettir ama bunu birilerine sözle anlatamazsın.. derler ya arife tarif gerekmez diye... arif değiliz ama halden anlarız biraz vesselam....

tamam dostum.ben ağustos sonuna kadar senelik izindeyim.ne zaman gönlün isterse ararsın.seni karşılarım.hem tanışmış oluruz hemde başka insanların ziyareti abimizi birkez daha mutlu eder.

Öyle demesin.
20 yaşında bir bayana desin.. Hastane bahçesine sığmayız.
Arkadaşım duyarlılığın için teşekkürler.
Birkısım arkadaşların da ramazandan etkilendiklerine inanıyorum. Yoksa ne oldu da bu toplum bir anda duyarsızlaştı.
Çevremdeki arkadaşlarla irtibata geçip sana eşlik etmeye gayret göstereceğim.
Fakat kimse adına söz vermem imkansız.

evet çok haklısın..

şu an motorum yok malesef, ancak temin edebilirsem veyahut artçı olarak katılmak isterim..

evet arkadaşlar.son duruma görebu cuma akşamı iftardan sonra abimizin yanına gidiyoruz.şimdilik 2-3 kişi var.umarım o zamana kadar bir kaç kişi daha buluruz.belkide aynı akşam maltepede olan iftar yemeğinden çıkan arkadaşlar da bize katılırlar.ateş düştüğü yeri yakar.bize düşen o ateşi birazcık söndürmeye çalışmak..umarım başarabiliriz...
haydi mt ailesi...utandırmayın beni..yanımda ve ustamızın (herşeyden önemlisi bir baba nın) yanında olalım.unutmayalım aynı şey başımıza gelse ve böyle bir ziyaret bize yapılsa nasıl olurdu nasıl mutlu olurduk.çok şey istemiyorum.vakti olan arkadaşlar 10-15 dakika motorla gezintiye çıktım desinler.bize, motosiklet camiasına , mt ailesine yakışanı yapalım.saygılar....

evet arkadaşlar.son duruma görebu cuma akşamı iftardan sonra abimizin yanına gidiyoruz.şimdilik 2-3 kişi var.umarım o zamana kadar bir kaç kişi daha buluruz.belkide aynı akşam maltepede olan iftar yemeğinden çıkan arkadaşlar da bize katılırlar.ateş düştüğü yeri yakar.bize düşen o ateşi birazcık söndürmeye çalışmak..umarım başarabiliriz...
haydi mt ailesi...utandırmayın beni..yanımda ve ustamızın (herşeyden önemlisi bir baba nın) yanında olalım.unutmayalım aynı şey başımıza gelse ve böyle bir ziyaret bize yapılsa nasıl olurdu nasıl mutlu olurduk.çok şey istemiyorum.vakti olan arkadaşlar 10-15 dakika motorla gezintiye çıktım desinler.bize, motosiklet camiasına , mt ailesine yakışanı yapalım.saygılar....

abi o zaman iftar başlığına bunu yazıp artı iftara gidip ziyaret için arkadaşları toplamak lazım, yanlış anlama akıl vermek haddime değil ama buraya yazmakla kimsenin haberi olmaz o sebepten..

En mantıklısı Cuma akşamı iftarından önce arkadaşları haberdar edip ziyaret için
bilgilendirir isek kimler gelecek kimler gelmeyecek ona göre hareket edilir ben
facebook dan arkadaşlara bilgi vereceğim katılım ise Cuma akşamı netleşmiş olur.

abi o zaman iftar başlığına bunu yazıp artı iftara gidip ziyaret için arkadaşları toplamak lazım, yanlış anlama akıl vermek haddime değil ama buraya yazmakla kimsenin haberi olmaz o sebepten..

emin kardeşim yanlış anlamak ne demek??ben siz dostlarımdan bu konuda yardım,fikir,katılım bekliyorum zaten.ne gerekiyorsa yapalım.moral çok önemli bu abimiz için...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:49 ----------

En mantıklısı Cuma akşamı iftarından önce arkadaşları haberdar edip ziyaret için
bilgilendirir isek kimler gelecek kimler gelmeyecek ona göre hareket edilir ben
facebook dan arkadaşlara bilgi vereceğim katılım ise Cuma akşamı netleşmiş olur.

sağol kardeşim.cuma akşamı iftardan sonra orada olacağız Allah izin verirse..bilmiyorum ama katılacaklar cuma akşamı belli olursa geç kalmış olmazmı acaba???

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:51 ----------

güncellemek adına benim tel no:0 535 302 44 24 arkadaşlar bana ulaşıp yer konusunda bilgi alabilirler.ancak bilenler için maltepe de minibüs yolunda carrefour yada champıon(ikisinin ismini hep karıştırırım) var.onun tam karşı sokağında. yada maltepe belediye binasını bulduğunuzda oradan sizleri alabilirim.2 dakika bile değil...

canım kardeşim bende küçükyalıda oturuyorum oraya yakınım ve seve seve orada olabilirim.. anladığım kadarıyla cuma günü iftardan sonra buluşulacak?
benim tel numaram; 0507 339 40 75
ben öğleden sonra işe gidip gece 11.de çıkıyorum fakat o gün erken çıkıp gelebilirim.. mesajı okuduğunda bana ulaşabilirsen detaylı konusup organize oluruz.
saat kaç olursa olsun arayabilirsin kardeşim yeterki organize olalım..
sağlıcakla...

süre kısaldıkça ümitlerim kaybolurken senin gibi yazanlar o ümitleri tekrar yeşertiyor bilesin..haydi dostlarım.başaralım şu işi???
0 535 302 44 24 samet...

Samet abi motorumun plakası ve ehliyetim yok :(:( mümkün olsa mutlaka gelmekten ve sislerle tanışmaktan çok keyif duyardım. :(

Arkadaşlar şu organizasyonu bir netliğe bağlayalım artık, çünkü 2 kişi dahi olsa gidilecek mutlaka.. Gelecek olan arkadaşlar kendilerini listeye güncel olarak eklesinler lütfen..
Cuma akşamı iftar saatinin hemen sonrasında Maltepe minübüs yolu üzerindeki championSA nın önünde toplanıyoruz..

1- sametagir
2- Burak_34
3- ???

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar