Mont almak isteyenler bering kampanya yapmıs

Evet arkadaslar güzel kaliteli bir bering montum olsun diyorsanız size tavsiye edebileceğim yer hasanpaşa mohomax. ve fiyatlar o kadar cüzi ki maliyetine kadar düşürmüşler sırf müşterinin ayağı alıssın diye 300ytl lik montu 150 ytl ye alabiliryorsunuz hem de kredi kartına taksitle aksesuarda var . benim bundan bi cıkarım yok sadece gidip baska yerde kazıklanmayın benim 3 senelik bering montum var hala sapa sağlam. :cat:

ne olduğunu bilmiorum marka mı_? güzel bişeydir umarım geçen gün pumadan ferrari mont aldım 150 ytl çok güzel onu kulanıyorum

payLaşım güzeL ama... nerde buLcas.. ? Linki , sitesi felan yok mu ?

izmirde yeri varmı bilmiyorum ama cok kaliteli alman marka ve su gecirmezlik özelliği var yazlık kıslık ve modelleri cok güzel en azından bi görün yağmurluklarıda alt üst 60 ytl

tamam güzeLde.. nasıL görcess.. nerden seçeceğiz.. :pr: :cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
teşekkürler link için değerlendirelim o zaman dicem ama antalya da yokmuş yerleri

Aslında böyle kampanyaları bildirsek çok iyi olur ,almak isteyen için kaçırılmayacak bi fırsat gercekten.Zati en kötü mont bile 1oo 15o den başlıyor:cat:

firmanın koruma ekipmanLarına hiç buLaşmamış oLması ne acı :)
montLara bakıLır cinsten
ama dediğim gibi neden dizLik dirsekLik beLLik yada aLArt koruma topuzu xx vs.
ürünLerden hiç yok

bu sanırım kadıköy salıpazarının oradaki motomax değil mi? Ben bildiğim şekilde tarif edeyim sizlere. Shil yolu ve e5 ten geliyorsanınz kadıköye hasanpaşa kadıköy ayrımına girin, ikinci yol ayrımında hasanpaşa tarafına sapmayın, kadıköy altıyol tarafına sapın altıyola geldiğinizde sola bir yol girer aşağı giriş için tekrardan oraya girin cadde boyunca aşağı kadar inin karşınıza 4 yol çıkacak sola sapın zaten sol tarafınızda trafiğin otoparkı var çekilmiş bir sürü motor göreceksiniz sola saptıktan sonra salıpazarına çıkmış olursunuz hemen ilk sağa saptığınızda yaklaşık 400 metre sorna sağınızda göreceksiniz motomax ı

benim bildiğim hasanpaşa motomax orası. başka alternatif yollar olabilir ama gebze'de oturupta bilmemem doğaldır herhalde :)

Dip not: gelişim sürücü kursunun motosiklet direksiyon eğitimi yaptığı meydanın yanında hemen.

Sağlıcakla.

Dün oradaydım arkadaşlar. Kadıköy Evlendirme Dairesi' nin karşı sokağından girince, sağa doğru dönülünce sırasıyla Motomax, Hein Gericke ve Mototal(Servis) vardır bu sokakta.

Bu mağaza, Bering' in "Discount" mağazası olarak yeni açılmış. Buradaki ürünler genelde seri sonu, önceki sezon vs. ürünler, ayrıca sezon ürünleri de mevcut. Fiyatına göre oldukça kaliteli olduğunu söyleyebilirim; zaten Fransız Bering' i bilen bilir. Bence gidip gezilmeli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar