Mondial'im (Kendimin) 100 ukh modify.... "0" amasör...

Merhaba arkadaşalr.Forumda bi kaç konuda yeni mondial aldım demiştim fakat hiç resimlerini eklememiştim.İşte 1 aylık Mondial 100 uhk...

1408200872mt6.jpg

1408200838uo7.jpg

1408200873at6.jpg

1408200874ay4.jpg

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arka amortisörün yerine profil demir mi koydun?:cyclopsan
Bende de kanuni cup var 2004 model ön arka dört amortisörde patlak ama sadce 4 km lik bir yolum olduğu için ihtiyaç duymuyorum fakat bi çukura girince basket topu gibi sekiyor arkası.
Sen çıkarttılarını atmadıysan bana yolla bi zahmet:p

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
kardeş süspansiyonsun nasıl biniyosun zaten bu cupların selesi taş gibi benim innova bile taş gibi onu düşünemiyorum nasıl yerinde oturuyorsun bunca yıldır çok amatör modifiye gördüm ama süspansiyonu çıkaranı ilk defa görüyorum:cyclopsan

ayrıca aynalara ihtiyacın olmuyormu diye sormayacağım çünkü aynasız motora binilmez tabi ben buna trafikte binmiyorum zevkine yaptım evin bahçesinden tur atıyorum diyorsan ona lafımız yok:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
antalyada bunlardan yüzlerce var emeğe saygı güzel olmuş koruyucu ekipmanlarını eksik etme..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
suspansıyonu kesmen yanlıs olmus bence..traktor gıbı zıplıyodur motor sımdı..dıkkat et cukurlara dusme allah korusun öldürür bile adamı bu hale..

daha küçük bi amortisör taksaydın daha kullanışlı ve qörünümü qüzel olabilrdi .. bu profil demirlerle taş qibidir o motor .. yinede karar senin .. qörünüm itibariyle qüzel .. qüle qüle kullan

Bence orjinal hali daha güzel.Aynalarıda sökmüşsün.Beğenmedim.:farao:
(Olumsuz eleştiriye açıksındır umarım.)

vala amasor kesenı cok gordumde amasor yerıne profıl demır koyanı ılk defa goruyorum.komık olmus..antalyaya gel modıfıye nasıl yapılır ogren :cat:

aliciğim yine aynaların yok sanırım boşa konuşuyoruz

MErhaba sevgili celil abi.

Boşa konuşma değil aynları bi sebebten dolayı sökmek zorunda kaldım(Gerçkte istiyodum da)

Honda Today ın aynalarını bilirsiniz ya da sonradan takılan çok küçük krom we kibar onlardan sipariş werdim tamircime.

Bu çekilen fotolar da bi pazar gününü değerlendirmek istedim.O zaman çektiğim fotolardı yani ayna we kask :cat:

Bence orjinal hali daha güzel.Aynalarıda sökmüşsün.Beğenmedim.:farao:
(Olumsuz eleştiriye açıksındır umarım.)

Tabiki açığım olumlu olumsuz.

Zaten bunlar sayesşnde iyi-kötü belli oluyo...

suspansıyonu kesmen yanlıs olmus bence..traktor gıbı zıplıyodur motor sımdı..dıkkat et cukurlara dusme allah korusun öldürür bile adamı bu hale..

Ewt öle.Motorda arkayı kaldırmakiçin normalde hızlı gelip disk i sıkmak gerekir galiba.
Bunda ise hızlı çukura gir aynı şey:queen::queen::queen:

antalyada bunlardan yüzlerce var emeğe saygı güzel olmuş koruyucu ekipmanlarını eksik etme..

Her zaman yanımda abi...

kazasız belasız cezasız sürüşler.........

Ewet iinşallah öle olur.Özellikle de ceza sız....

kardeş süspansiyonsun nasıl biniyosun zaten bu cupların selesi taş gibi benim innova bile taş gibi onu düşünemiyorum nasıl yerinde oturuyorsun bunca yıldır çok amatör modifiye gördüm ama süspansiyonu çıkaranı ilk defa görüyorum:cyclopsan

ayrıca aynalara ihtiyacın olmuyormu diye sormayacağım çünkü aynasız motora binilmez tabi ben buna trafikte binmiyorum zevkine yaptım evin bahçesinden tur atıyorum diyorsan ona lafımız yok:cat:

Nasıl biniyosun demişsin abi gayet basit.25 i geçmion.
Kasislerde duruyon ayağa kalkıon az gaz verion sürterek zorla geçio.

Haa çewre yolunda bas basabildiin kadar. 115-120 ne giderse.:):)

Son düzenleme:
çok rahatsız eder çukurlarda ya...ayrıca motora zarar veririr kardeşim....

Şu aynasız motorları görünce cidden şaşırıyorum.Aynasız nasıl gidebiliyorsunuz arkadaşım?Abartmak istemiyorum ama ben aynasız kullanamam sanırım:farao:

Şu aynasız motorları görünce cidden şaşırıyorum.Aynasız nasıl gidebiliyorsunuz arkadaşım?Abartmak istemiyorum ama ben aynasız kullanamam sanırım:farao:

yok abi abartma değil.haklısın...benim sol ayna 2 gün yoktu.1.gün çıktım trafiğe 2. gün arabayla gittim aldım aynayı.berbat bişy.düşünsene arkadan araba gelio görmüosun.sakat kalmış gibi hissediyodum kendimi:cyclopsan

Aslında çok basit bence alışkanlık meselesi ama ayna rahat kullanım için gerekli.Bunda arkdna dönersin ama ya o anda önündeki aniden durarsa. ya da bi şey olursa hep sakat.Fakat 100 lerce kişi aynasız kullanıyo.Sonuç olark da dikkatsiz sürücü olmuş oluo...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar