aliciğim yine aynaların yok sanırım boşa konuşuyoruz
MErhaba sevgili celil abi.
Boşa konuşma değil aynları bi sebebten dolayı sökmek zorunda kaldım(Gerçkte istiyodum da)
Honda Today ın aynalarını bilirsiniz ya da sonradan takılan çok küçük krom we kibar onlardan sipariş werdim tamircime.
Bu çekilen fotolar da bi pazar gününü değerlendirmek istedim.O zaman çektiğim fotolardı yani ayna we kask :cat:
Bence orjinal hali daha güzel.Aynalarıda sökmüşsün.Beğenmedim.:farao:
(Olumsuz eleştiriye açıksındır umarım.)
Tabiki açığım olumlu olumsuz.
Zaten bunlar sayesşnde iyi-kötü belli oluyo...
suspansıyonu kesmen yanlıs olmus bence..traktor gıbı zıplıyodur motor sımdı..dıkkat et cukurlara dusme allah korusun öldürür bile adamı bu hale..
Ewt öle.Motorda arkayı kaldırmakiçin normalde hızlı gelip disk i sıkmak gerekir galiba.
Bunda ise hızlı çukura gir aynı şey:queen::queen::queen:
antalyada bunlardan yüzlerce var emeğe saygı güzel olmuş koruyucu ekipmanlarını eksik etme..
Her zaman yanımda abi...
kazasız belasız cezasız sürüşler.........
Ewet iinşallah öle olur.Özellikle de ceza sız....
kardeş süspansiyonsun nasıl biniyosun zaten bu cupların selesi taş gibi benim innova bile taş gibi onu düşünemiyorum nasıl yerinde oturuyorsun bunca yıldır çok amatör modifiye gördüm ama süspansiyonu çıkaranı ilk defa görüyorum:cyclopsan
ayrıca aynalara ihtiyacın olmuyormu diye sormayacağım çünkü aynasız motora binilmez tabi ben buna trafikte binmiyorum zevkine yaptım evin bahçesinden tur atıyorum diyorsan ona lafımız yok:cat:
Nasıl biniyosun demişsin abi gayet basit.25 i geçmion.
Kasislerde duruyon ayağa kalkıon az gaz verion sürterek zorla geçio.
Haa çewre yolunda bas basabildiin kadar. 115-120 ne giderse.