mondial150zat satılık

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mertmertmert, sat ama 3000 ytl den aşağı verme :p ne olsa sıfır gibi :) hele üzerine kuş da kondurursan en az 3250 ytl yapar :p

ChatnoiR, sende herşeye salça olmasan BBRR ( abimiz, canımız ) :queen: gibi :queen: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
valla 20 gun oldu satalı mondıal zatımı 2000 ytl ye verdım
alan kısıde yaklasık 300 350 ytl alım satım oduyooo...
satılacak fıyatı 2000- 2300 arasıdır arkadasım....ama mal senın tabiii...

Forumdan Uzaklaştırıldı
satılık mondial zat 150 : 4500 YTL :)
alan alır abicim :cherry: :p :p

Valla Chatnoir,sen önce benim motoru gör ondan sonra karar ver derim.Ordaki gibi ayak izleri filan yok,yere kilim serip altını vs... sinide silerim ben.+tok satıcıyım,satılmazsada beklerim..Acele edip 200-300 zararına da vermek istemem.Çünkü çok emek verdim motorunu açmak için.%20 indirim dersen 3300x0,2=2.640 eder... :) +Asya değil çok şükür.. :p

mertmertmert, resim var mı ? :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
hiç birinizle konuşmuyorum küstüm size :rendeer: size inat satıcam motorumu, gel vatandaaaaşşşş, eyvallah diyene veriyorum :queen: + potenzacım, asya olsa en az %10 karla satardın :p

alındı hayvancık yaw, sen gel bana pisi pisi ben seni severim gel pisi pisi.... :queen: :queen:

federal' Alıntı:
taneralp, noter amcan mı ? :cat:
taneralp, evet noter amcanızmı oluyor acaba ücret almadan satışı yapıyor.eğer öyle ise benimde bir alım satım işi varda onuda hallettiriver bi zahmet :queen: :queen: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arvasi3, ehuehuehu

+1

Bu tutturamadık hem fiyat hemde motoru valla. Alalım diyoz bi motor daha ama. Bakalım..

heheh Asya mı...aman Allah korusun.Hemde %10... :mrgreen: küsme yaw..aşkolsun iki takılıos sana :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
istediğiniz özel bi cırmalama şekli varmı :p bu motor satılmaz, niye? çünkü koleksiyon değeri olan başka bir zat 150 satışa çıktı da ondan :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
abicim bitmedi gitti şu asya mondial savaşı yaaa.
ne gereği varsa...... :cat:

mertmertmert, aslında savaş mak yerine ikisininde birleşmesi lazım....

Forumdan Uzaklaştırıldı
gazdan nem kapmayın arkadaşlar, kimsenin savaştığı ettiği yok. topici güncel tutuyoruz işte, daha ne istiyonuzzzz... federal geliyorum canım şimdi senin dükkana :pl:

Forumdan Uzaklaştırıldı
aslına bakılırsa ; firmalar arasında bi savaş gözükmüo.... onlar normal şekilde ticari rekabetlerini sürdürüo...
ama biz kullanıcılar; idrar yarıştırıo gibiyiz; asya iyi , yok mondial iyi vb vb diye.... :cherry: :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar