mondial150zat satılık

ChatnoiR, gel canım cırmala beni , kaşı beni.....

kitlenecek topic şimdi... :queen:

+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Konunun Devamında Yine Konu Dışına Çıkılıyorsa Konunun Akibeti Doğrultusunda : Konunun Kilitleniş Nedeni Açıklanarak Kilitlenecek yada Silinecek! Forum ortamına kişisel problemler, anlaşmazlıklar taşınamaz. Konu dışı yazışmalarınızı forumun özel mesaj özelliğni kullanarak yapabilirsiniz. Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır ! Doğabilecek herhangi bir problemden www.motosiklet.net sorumlu tutulamaz!

+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... [email protected]
*********************¿*********************

2600 + masraflar =2900 civarı. şu an bu motoru masraflarla beraber 2950 ye satmıyolarmı??

2300den yukarı satarsan haber ver özelleştirme idaresine aldıralım seni :)

yaw biz savaşmıos ki takılıos birbirimize..çinliler tek tabanca olmuşlar gelmişler istila ediolar piyasayı..Bizim külahı önümüze alıp düşünmemiz gerekir,vah ülkem diye..işin bi de bu boyutu var :)

arkadaşım mrb bu motoru 500 cc lik bir bmw ile takas yapmak istermisin.. burada resmi var .. düşünürsen görüşelim ama tabii rodajını nasıl yaptın .. bunu bi kontrol etmek gerekli.. düşünürsen numarama bir mesaj beklerim 0 536 423 76 31 şenol

arkadaşım bu zat mondiyi benim bmw ile takas düşünürmüsün .. numaram 0 536 423 76 31.. bana bir msj cek aksam seni ararım ok .. şenol

arkadaşım bu motoru benim bmw ile takas düşünürmüsün .. 500 cc lik bir alman dehası .. düşünürsen numaram 0 536 423 76 31 sevgiler şenol

kusura bakmayın mesajların gittiğ ni göremediğim için tekrar tekrar cekiyordum ama gidiyormuş .. soryy

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi 2200e fb pilakalı modifiye zat sattılar ya
kız gibiydi vallahi :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar