Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Valla Chatnoir,sen önce benim motoru gör ondan sonra karar ver derim.Ordaki gibi ayak izleri filan yok,yere kilim serip altını vs... sinide silerim ben.+tok satıcıyım,satılmazsada beklerim..Acele edip 200-300 zararına da vermek istemem.Çünkü çok emek verdim motorunu açmak için.%20 indirim dersen 3300x0,2=2.640 eder... +Asya değil çok şükür..
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hiç birinizle konuşmuyorum küstüm size :rendeer: size inat satıcam motorumu, gel vatandaaaaşşşş, eyvallah diyene veriyorum :queen: + potenzacım, asya olsa en az %10 karla satardın
taneralp, evet noter amcanızmı oluyor acaba ücret almadan satışı yapıyor.eğer öyle ise benimde bir alım satım işi varda onuda hallettiriver bi zahmet :queen: :queen: :queen:
gazdan nem kapmayın arkadaşlar, kimsenin savaştığı ettiği yok. topici güncel tutuyoruz işte, daha ne istiyonuzzzz... federal geliyorum canım şimdi senin dükkana l:
aslına bakılırsa ; firmalar arasında bi savaş gözükmüo.... onlar normal şekilde ticari rekabetlerini sürdürüo...
ama biz kullanıcılar; idrar yarıştırıo gibiyiz; asya iyi , yok mondial iyi vb vb diye.... :cherry: :mrgreen: