şöyle söylim 50 60 gibi hızla viraja girdim 1 geliş 2 gidişli bir yol yaklaşık asfal üzerine dökülmüş 2 2.50 metrelik toprağa girdim toprağın üstüne çıktım ama geç farkedince toprağın üstünden yere burun üstü çakıldım takla attık kaskın ön güneşliği kırıldı hatırladığım topraktan ucunca sanırım arka amortisör zıplattı ön tekerin üstünde 2 metre kadar gittim baktım icem otor geliyor ellerimi asfalta koydum motor takla atıp tekrar üstüme düştü motordan tak tak 2 ses duydum yanlız ben motorun altında kaladım sol elcikle teker arasında kaldım motor çalışıyordu o angi biçimsizlikten motoru ne üstümden ata bildim nede elim motoru durdurmak için elimi stop swich e uzata bildim allahtan tam düştüğüm evin önündekiler çıktı 2 3 kişi motoru kaldırdı kalktığında motordaki tek hasar entresan olarak ön çamurluk kırıktı plakanın kenarıda kıvrılmıştı bacak kasıma şiddetli darbe almışım bacak kasım ağrıyor sağ totomda pişik gibi birşey olmuş motorun altında bir ara sıcaklıkta farkediyordum meğerse motor montun yağmurluğunu ve montu yakmış 2 3 dakka daha gelen olmasa egzos yakıcaktı vücududa neyse sonuç olarak kum tepeçiğini yapanlardan şikayetçi oldu jandarma ve jandarma trafiği çağırdım adamı buldular adam dedi biz dökmedik ama ben yardımcı olim sana dedi 600 kağdını aldım ayaka üstü şimdi bir kaç saat sonra ağrılar vucut soğuyunca daha belirginleşiyormuş

bu arada elcik korumalar kesin kırılmıştır diye baktım daş gibi maşallah böylelikle önteker bilyası radyatör tamir masrafı ön çamurluk servis ücreti çıktı yanlız arkamda biri olsaydı yada önümde bir yaya ölmüştü bu arada siz siz olun kaza anında resim çekin ıspat belge olarak çok önemli şahitleriniz yoksa çünki beni içeri eve çektiler yol üstünde durmim diye 10 dakka içinde o toprağı yayadılar bu arada komik nüans jandarma abulansta alkol varmıdiye sordu bende malesef dedim oda cevap olarak şaşkınlık ifadesi malesef dedi