Mondial Mondial X-Treme (Enduro/Super Moto/Moto cross) Kullanıcıları / Bilgi Paylaşımı

geçti geçti ağrı sızı yokta şunu anlamadım ben her gün başka yerde bir ufak ağrı oluşuyor :) kıllanıyorum bu gün uykudan kalktıktan sonra sağ bacağımın bileği sızlıyor :) sırtım sızlıyor filan

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:47 ----------

mehmet bu kazada olan bişey değildi zaten bilyeler dağılmıştı benim polatta ses duyormuş kontrolünü yapsındiye söylüyorum

evet beyler hondanın yeni 250 si elimizdekilerde güzel motor ama geçen sene bu motor olsaydı alırmıydım ben bu xtremeyi

O nasıl link paylaşımıdır :)

Hondanın enjeksiyonlu olması dışında beni cezbeden bir yanı olmadı. Fuarda gittik, gördük, bindik. İyiki Xtreme'i almışım dedim. Sonuçta çok daha uyguna geldi ve ozamanlar honda yoktu. Neyse özellikle CRF-L ve İnazuma insanı etkileyen modeller değilmiş. Sadece iyi-hoş modeller, abartılcak yanları yok.

O nasıl link paylaşımıdır :)

Hondanın enjeksiyonlu olması dışında beni cezbeden bir yanı olmadı. Fuarda gittik, gördük, bindik. İyiki Xtreme'i almışım dedim. Sonuçta çok daha uyguna geldi ve ozamanlar honda yoktu. Neyse özellikle CRF-L ve İnazuma insanı etkileyen modeller değilmiş. Sadece iyi-hoş modeller, abartılcak yanları yok.

bizimkinin sesi yeter , haftaya motosikleti getiriyorum beyler üzerine yapıştırma yaptırabilirim :) bide arka tekere apatat yapacatık yav zaman yok muğlada yapacam onuda artık

İyi aksamlar bir sorum olucak nacizane bilen varmıdır ??

Bi cross heyecanı aldı gidiyor bütcemi düzeltebilirsem..Sehir motoru deyilde Cross düşünüyorum..Öyle güzel havalarda binmelik ?

Fakat boyda sıkıntım var 1.65 ve 55 kilo ..Yamaha wr125x istiyorum boydan sorun olurmu en cok merak ettigim sey bu..

İyi aksamlar

yamahada bizimkisi kadar yükseklikte bir motor bir ayağın yere değmediği srece tavsiye edemiyorum ben 1,69 cm im yamaha wr125 le sert araz, koşularında sıkıntı yaşarsın şehir içinde gayet menun kalırsın wr en az 250 liklerinden bakmanı tavsiye ederim
polat geçmiş olsun nasıl oldu böyle birşey yoksa artı esniyeceği kadar esnedide zincir artık beni değiştir git oringli bir zincirmi al dedi motor allahtan kaza filan yapmamaışsın

Yok arazi için demiyorum..Sehir içi kullanıcam genelde..tek tük cıkarım araziye..875 selesi.. 125 den büyük aramıyorum kendime sart koydum.Peki bu wrx ben sürebilirmiyim.TEK KİŞİ binicem artcım olmayacak.max ne kadar basabiliriz bu motoru..

120 km max hızı var zaten arazi lastikleri ile vermiyorlar yol lastiği var ama arazide sanaarazi lastiği şart olur çıkarsan kapaklanırsın ama efendi uslu kulanıcam hoplamıyacam zıplamıyacam diyorsan i dir

Önemli deyil.Zaten arazi malesef cok yok.burda kendimi özgür hisstemek için almak istiyorum planım öyle ..Ybr sürdüm.. 780 Mm boyuyla..ayaklarım yarında cok basıyor..

Forumda su crf topiginde 1.80 le parmak uclarım basıyor diyen biri vardı..Bazı arkadaslarda kullanırsınn dediler..Anladım kimseden yarar yok :) En iyisi crossculara sormak dedim..

Kullanabilrmiyim yoksa vazgecip,Commutermi döneyim..

120 km max hızı var zaten arazi lastikleri ile vermiyorlar yol lastiği var ama arazide sanaarazi lastiği şart olur çıkarsan kapaklanırsın ama efendi uslu kulanıcam hoplamıyacam zıplamıyacam diyorsan i dir

evet yanlış yazmışta saya bilirsin ama hızda 5 km oynar oynamaz sele biraz daha yere yakın seni kurtarıcağını sanıyorum bende cross olduğu için kafam crossa gitti sm e değil

sürersin sm modeli cross modelinden alçak bir kaç işlemlede bir az daha extra düşürebilirsin dediğim gibi tek ayağın yere deyse yeter ama öncelikle bir bayiye yada olan birinden üstüne tünemeyi rica et ve daha alçala bilirmi filan diye sor

İyi aksamlar bir sorum olucak nacizane bilen varmıdır ??

Bi cross heyecanı aldı gidiyor bütcemi düzeltebilirsem..Sehir motoru deyilde Cross düşünüyorum..Öyle güzel havalarda binmelik ?

Fakat boyda sıkıntım var 1.65 ve 55 kilo ..Yamaha wr125x istiyorum boydan sorun olurmu en cok merak ettigim sey bu..

İyi aksamlar

Denizliye gelebilirsen haftasonu bi SM kullandırayım, fikir sahibi olursun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar