Denizliye gelebilirsen haftasonu bi SM kullandırayım, fikir sahibi olursun
Belki yazın gelebilirim,Sm süper motor mu demek?Eger böyleyse her super motorun boyu aynımı,Cok soru sordum kusura bakmayın.
Yok arazi için demiyorum..Sehir içi kullanıcam genelde..tek tük cıkarım araziye..875 selesi.. 125 den büyük aramıyorum kendime sart koydum.Peki bu wrx ben sürebilirmiyim.TEK KİŞİ binicem artcım olmayacak.max ne kadar basabiliriz bu motoru..
Anladım yani ben bu modeli süremem dogrumu ?
@tunç
Zincir zaten ömrünü doldurmuştu ama o "master link" kısmının kilidi nasıl çıktı kendi kendine onu anlayamadım... Neyseki bişey olmadı. Zaten geçen ayın 20sinde sipariş ettiğim zincir kargoya verilmişti, yurt dışından. Bir haftaya felan gelir herhalde...
WR topiğinde sorup cevap alamadınız sanırım
Ben fuarda oturdum WR125X'e. 181 boyum var. Ayak uçlarımdan biraz fazlası değiyor. Arka amortisör en alçakta değildir büyük ihtimalle, biraz daha inebilir. Ama yine de 165 boy ile ayaklarınız yere değmez sanırım. Fakat bu da süremeyeceğiniz anlamına gelmez. Sürmek için(dur-kalk için aslında) 2 ayağınızın aynı anda yere değmesi gerekmez. Ama bunu öncelikle kafanızda halletmeniz gerek. "Ben 1 ayağımın yarısını basarak da motor sürebilirim" demeniz gerek. Yoksa habire düşersiniz, yok motoru tutmadım, yok öteki tarafa yattı, yokuşta kaldım vs, vs, diye. Bunu çözmenin en iyi yolu eğitim almaktır.
Ama böyle yüksek motorları sürmeye başladıktan sonra commuter tarzı motorlara "ezik" gözüyle bakmaya başlıyorsunuz, ne yalan söyleyimAcayip zevkli oluyor, ş.içi yada arazi....
İşte onu dedim ya.1.65 ile cokkmu zor olucak..Hani ögrendikten sonra sorun deyil..Cok hosuma gitti bu model..Olurmu ki ?Wr topigine saldırmadım daha![]()
:queen: bana da bana da :queen:
selamlar kardesim![]()
mümtazın boyu belli adam onun üstünde nasıl duracak bilemedim ben şimdipolat sende hiç birara zincri master kilit üzerinden söktünmü işlem yaptınmı çünki master klit inanımaz zordur açılması belki bir işelem yaptıysanız tam yerine oturmadıysa belki o yüzden yapmışta ola bilir