Ya motor alçaltılmış yada arkadaşın maşallahı var. 2.10 cm olmalı
sorma sorma bende aynı fikirdeyim hem kilosu ile indirmiş motoru zargana gibi adam maşallah bisiklet gibi durmuş motor altında motorda heybetini kaybetmişYa motor alçaltılmış yada arkadaşın maşallahı var. 2.10 cm olmalı![]()
Senden olay yeri inceleme memuru olurmuş gaccal kardeş :queen:Yahu adam kuma yanaşmış hiç mi dikkat etmiyosunuz?
Ayrıca öteki ayak havada ve yerde olan ayağında topuğu tam değmiyor..
Alçatma yok, ben uzun boyluyum her iki ayağımda tam basıyor ağırlık olarakda 85 kiloyum![]()
ramzanda 5 kilo vedik3-4cm takıyorsun burda ama bende kilodan takıyorum sana :queen:
oğlum karı gibi oldunuz bu neyin çekememezliği boyum 1.69 ama biniyorum cayır cayır
biraz motor hikayesi duyalım nezamandan beri duymuyoruz kim kç km ye geldi yağ değişimi ne oldu aksaklık varmı motora ekledğiniz yeni bişeyler varmı mesela onlardan bahsedin bu arada egzos sıcaklığpını düşüren bir bantta rastladım tolga extrem max de görmüşsünü sende ama hala beygiri nasıl artırıyor onu anlamış değilim ısıya engel oluyordurda hp artırmak hikayesi şehir efsanesi gibi geldi bana
![]()
Ben biraz tatildeyim, yazmıyorum
Motorumuzun yağ filtresinin modelini bilen var mı? Hangi markanın hangi modeli uyuyor bizimkine? KN-112 modelinden şüpheleniyoruz ama bilemedik, bir de size soralım dedik
Egzoz bandı da şahaneymişNe olarak geçiyor bunlar, buraya yazıyonuz da ne bir isim, ne bir bilgi, resim, hiç bişey yok?
@Mhmt Boy boy resimlerin geziyor nette, motor üstündeyken yakalamışlar seni... Nazar değdireceksin kendine, dikkat et![]()
evet arkadaş genelde arazi şartların da sürüyorsan belirli sertleşme anlaşılıyorsa o civatalar hafifi sökülüp havası alınıyor sertleşme gideriliyor bu sistem amortisör yapısı huseberg ktm je japonlarda sıklıkla göre bilirisin ama şase ve amartisörler ktm kopyası bilgin olsun bir amartisörün değeri mondialde 950 tl gibi bir fiyat ktm de kimbilir ne kadardır şimdi haftaya ben o civatlardan kurtuluyorum havasını alan düğmelerden yerleştireceğim 45 tl gibi bir ücreti var bide elcik koruma alıcağım ama daha önce burda gösterilen elcik korumlar güzel görünüyor ama araştırma yaptığımda düşme esnasında ayaklarının çabuk kırıldığını öğrendim pro başlayan bir markayı tavsiye etti burdaki arkadaşlar onunda eğeri 100 tl yani kışın arziye çıktığımda devirdiğimde yada çarptığımda ayakları kırılırsa yazık.Evet arkadaşlar bilgi paylaşmak güzel bende dün amasörlerle ilgili bir araştırma yaptım servisin bu konuda bır bılgısı olmadıgını ogrendım. kullanma kılavuzunda da boyle bır bılgı yok. Bende uretıcı fırmada teknık servıs sorumlusunu aradım telefonla zor zar ulaştıktan sonra arka amasörde bulunan gazlı bolumunde altta bır cıvata oldugunu ve bunu gevşetip 4km gıttıkten sonra surucunun kılosuna otomatık olarak ayarlanıp tekrar sıkıldıgını ogrendım ön amasörlerde bulunan alyanlı cıvataların ne işey yaradıgını sordugumda bır bılgı alamadım.Araştırıp doneceklerını soyledıler.Biz bu gibi bilgileri forumlardanmı öğrenicez diye sitem ettim.Daha önce arkadaşlar alyanlı cıvatalarla ilgili paylaşım olmuştu. Sağ olsun paylaşanlardan.
EMEĞE SAYGI..