Sanırım garantiden değişecek.Hayırlı olsun. Devir daim pompasının arıza yapması hoş olmamış. Masrafı nekadar tutacak belirtirseniz sevinirim. 2 kişi binilecek motor değil aslında bu mondial. Siz baya bir yok gitmişsiniz 2 kişi, helal olsun. Ama devir daim pompası uzun süreli sürüşlerde arıza verecekse böyle, ozaman bir yere giderken 2 kere düşünmek gerekecek benim adıma...
5000 tl ye aldım daha 300 km de idi hiç bir yerede göstermedim sadece yağını değiştirip yola çıkacaktım servis gerek yok istanbulda değiştirirsin dedi.hayırlı olsun, o motoru nakit param olsa ben alacaktım, sana kısmetmiş. ıspartada nereye götürdün motoru?? bide pompa olayı nasıl oldu, bende uzun yola gidecem sıkıntı yapmaz inş. bizde de...
Motor ile radyatör arasında gidiş gelişi sağlayan bir parça diyelim, 635 km ama dinlenmedin olmaz tabiki rodajıda aradan çıkarayım dedim sadece belki 2 kişi olmamızın etkisi olabilir ayrıca forumuda okudum problemlerinin farkındayım ama bu kadar erken beklemiyordum neyseki 3,5 km kala olduda yollarda rezil olmadım.1 devri daim pompası suyun akışını sağlayan pompamı yoksa başa birşeymi ? sonuç olarak ben şu gün itibari ile 5000 küsurdayım ve hergün 100 km yaklaşık yapıyorum böyle bir problemle karşılaşmadım 600 km bu motor için nerdeyse hiç durmadan dinlendirmeden gitmek biraz sakıncalı şişme yapma olasılığı fazla ama gider devamlı zorlama ile problem çıkara bileceğini düşünüyorum keşke bu formda yazılanları önce okusaydın ayaklık problemlerini çok önceden bahsetmiştik bunlar problem değil acaba müşür açıkken çalıştırmayamı denedin devamlı bu onu bozmuş olabilirmi koltuk benimkinden sert olmaması lazım boş bir vakitimde bende koltuğu silikon süngerle doldurtacağım 2 3 cm yükselticem probleminin öyle çözülemiyecek bir problemi olduğunu sanmıyorum güle güle kullan .
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:30 ----------
bu kaplama olayı nasıl oluyor? motora özel birşeyler mi var yoksa genel mi var? nereden alıyorsunuz![]()
motorun üzerindeki kaplama naylonları bozmadan çıkarıp bir karton üzerine yapıştın böylelikle her biri bir kalıp oluşturmuş olursunuz. Grafikere yada kendinizin tasarladığı görselleri yapıp kalıplara bas kes uygulatıp eski yerlerine hava yapmadan yapıştırırsınız bunu kendiniz yaparsanız 50 tl ye maledersiniz yok grafikere yaptırırsanız sanırım 200 tl yi bulur.