Mondial UAG 100 - Seyir Halindeyken Lastik Yerinden Çıktı

Öncelikle geçmiş olsun.

Bende kanuninin cg tipli bir motosikleti vardı yani çin malı. Mondialin z one s motosikleti vardi o da çin malı. İkisi ile toplamda 20.000 km civarı yol yaptım öyle saçma birşey saçma bir arıza yaşamadım hatta bu motorlarla ilgili hiçbir sorun yaşamadım diyebilirim.

Sizin motosikletin lastiklerinin orjinali tubeless mi hocam

Bu yaşanılan olay akıl almıyor ben eski bir çin malı kullanıcısı olarak bu olaya şaşırdım.

Yamaha r25 ile seyir halindeyken fabrika hatası yüzünden motorum takır tukur yatak sardı ben de kaza yapabilirdim, çin-japon motosiklet artık şans işi mı bilemedim. Sizin olay doğru ise yani verdiğiniz bilgiler tamamen doğru ise gerçekten ilginç...

Umarım bir yetkili size yardımcı olur. Tekrardan geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın. Bizim çocuklar motora heveslendiler. Uzun bir aradan sonra benim de kanıma girdiler. Araştırmışlar etmişler. Ucuz yollu ve acemilik atsınlar diye mondial xtreme max 150 aldırdılar bana. İlgili motorun forum başlığına da yazdılar durumu. Riske girmesinler diye motoru satıcıdan ben aldım getirdim Allah'dan öyle yapmışım. Siz gene 2 hafta binmişsiniz ben motoru getirirken aynı durum oldu. Sıfır aletin lastiği patladı. Çok detaylı anlatmayayım. Beni Konya yolunda seyir halindeyken motoru düzeltme çabamı izleyen başka bir arabadaki çocuklardan biri altına kaçırmış. Tabi neticede Konya yoluna serildik. Kornalar, araba frenleri Allah'dan verilmiş sadakamız varmış kırık çıkık olmadı ama ayak bileğim toparlanmam filan 3 ayı buldu. Netice ne satıcı Adam gibi ilgilendi. Ne lastik ve jant olayınabir çözüm bulundu. Daha sonra ulusda yibadaki servis benzin deposunu katletmesinden sonra bu tarz motorlara lanet ettim. Tek avantajı parçası ucuz yoksa 5 para etmez aletler. Zaten çocuklar bu aletde motor süreyi öğrenirlerse her şeyi sürebilirler. Tekrar geçmiş olsun. Tablette ve hızlıca yazdım, yazım hataları affola. Herkese kazasız belasız sürüşler.

Geçmiş olsun, biz kimiz ki büyük şirketlere dava açıp kazanalım devlet vergiyi onlardan aldığından tabiki onlardan taraf olacaktır. Başlangıç motoru alacağım bu sıralar şunu anladım ki belli başlı markalardan şaşmamak gerek, sat kurtul bence japon modellere bak kardeşim, dikkat et..

Geçmiş olsun kardeşim.Ama mondiali bende kullandım roadracer modelini.Eşimle beylikdüzü Tüyap kitap fuarına doğru giderken Sefaköy füze rampasında orta sehpa yerinden çıktı ve arka tekeri kaydırmak suretiyle kitledi.....Şansımız yaverdi.Bir şey olmadı dengeledik zorla....Lakin dönüştede Avcılar tarafında arka disk ya da tam hatırlayamıyorum.Fren kaliperi egzosta sürtmek suretiyle çıktı.Bir müddet sonra eşim anladı ben duyamadım.Ama eşim artı yanık kokusu geliyor dedi.boşalan hidrolik egzosta akmış.vs vs vs bence bu uğur derin dondurucudan bozma Mondial kendi işine yani dolap işine devam etsin böyle sorumsuz futursuz kar amaçlı işlerle Türk halkını kandırmayı bıraksın.Bir daha mı büyük sözüme tövbe aman diyim uzak durucam 4 ...5 lira fazla ver adam gibi motora bin....Eyvallah

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kontrol edeceksiniz arkadaşlar, motorunuzun malzeme kalitesi düşük , işçilik kalitesi yok. O çıktı bu çıktı hep vida somun kontrolü yapılmadığı için. Çinli motor servisinden ilgi beklemeyin, alacaksınız elinize takımı locktite'la tüm vidaları sıkacaksınız.Motorun genel kontrolünü bakımını yapacaksınız .Ne kadar ekmek o kadar köfte..

Doğru söylüyorsun arkadaşım japon japon japon gözün arkada kalmaz

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:17 ----------

Uğur derin dondurucudan uzak durun.Protesto edin.o kalitede .....Ne kaliteyse başka markalara emin olun üç aşağı 5 yukarı fiyatları tutar tabiki kimse ekmeğinden olsun istemem.Ama bu düşünceyle yaralanan sakat kalanlar var Arkadaşın dediği gibi bu mondial markası kilidini vursun defolsun gitsin yada şu vidaları ve son kontrolleri adam gibi yapsın.Neticede ucuz diye insanı motora kurban eden bir anlayış...Yazıklar olsun size

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar