Abiler bide bişey daha sorayım bu motora sigorta ne kdara çımıyo bilgisi olan varmı
Halksigorta 265 lira çıktı bana.
Selamın aleyküm herkese, bu akü muhabbeti baya konuşuldu ama ölçüler yüzünden kesin bir sonuca varamadık. Şu aküyü alıp taktım çok güzel oldu diyen var mı? Günlerdir arayış içerisindeyim ve bazı markalar (orbus, yiğit, varta vs) buldum ama hepsinde 1-2 cm fark var. Genelde yükseklikte fark bulunuyor. Bir de kutup başlarının yerleri farklı. Marka model söyleyen veya şurasında şu kadar fark olması sıkıntı değil diyebilen olursa herkese faydası olur diye düşünüyorum. Yaz geldi, yola çıkmadan bu akü işini halletmem lazım. Tekerinize taş değmesin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:48 ----------
Artık tavan fiyat uygulaması getirildi, 300 liradan fazla çıkarsa sigorta yaptırmayın başka şirketten fiyat alın. Bazı acenteler çakallık yapıp bu uygulamayı görmezden gelebiliyor.
Selamünaleyküm arkadaşlar gün itibari ile Benelli tnt 25 imi sıfır bir RX3i evo ile aldığım yerden farkını vererek aldım çok şükür.
Hayırlısıyla ruhsat plaka işlerini çıkarınca teslim alıp kullanıcam. Halen tnt 25 le devam. Ist te oturup Trabzon dan plaka çıkaracağım için biraz bekliycem.
190 sayfa okudum forumu alincada ilk mesajimin vakti geldi.
Herkese hayırlı surusler.
Selamünaleyküm arkadaşlar gün itibari ile Benelli tnt 25 imi sıfır bir RX3i evo ile aldığım yerden farkını vererek aldım çok şükür.
Hayırlısıyla ruhsat plaka işlerini çıkarınca teslim alıp kullanıcam. Halen tnt 25 le devam. Ist te oturup Trabzon dan plaka çıkaracağım için biraz bekliycem.
190 sayfa okudum forumu alincada ilk mesajimin vakti geldi.
Herkese hayırlı surusler.

Gördüğüm kadarıyla forumda herkes motordan memnun ve dağ bayır kamp alanına gidip geliyor herkesin keyifli vakit geçirmesine sevindim ve bnde iki gündür rx3i evomla dolaşmaya başladım gayet cengaver gbi kükreyerek gücünü hissettirerek sal beni gidicem diyen bi makine ve gerçekten çok şık bi motor tabii rodaj yapıyoruz ve gazlamak yok alışsın yavaş yavaş ama gerçekten ben ses sevmezdim bu motora kadarmış kükremedi ayrı bişey allah herkese keyifli kazasız belasız sürüşler versin bu motor gerçek bi tercih sebebi
Motorunuz hayırlı ve uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin.