rx3 niyetlendik ama gücümüz 150 kt yetti. zaten ilk motosikletim ve ehliyeti dün aldım. acemiligimi bunda atacağım inşallah. bende aranızda olmayı çok isterdim ama kısmet diyelim.Kazasız cezasız ssurusler.[url=http://hizliresim.com/7MLG6m][url]http://i.hizliresim.com/7MLG6m.jpg[/url][/url]
[url=http://hizliresim.com/nLDqoV][url]http://i.hizliresim.com/nLDqoV.jpg[/url][/url]
eşim bu motorların artçıların ayaklıklarına hasta oluyor. Şu an honda ace kullanıyorum. Böyle geniş ayaklık takmak isterim aslında...
yakışıklı motor zincir biraz kirlenmiş gibi çamurmu vardı yolda ?? havayı güzel gördün çıkmışsın hemen. lastik basınçlarını kaç basıyorsun ??
sis farıda yakışır buna benim taktırdığım şekil hem öndeki aracı rahatsız etmiyor hemde görünürlüğü arttırıyor ayrıca görüş mesafesinide ciddi anlamda aydınlatıyor.
benim radyator devreye girmiyordu o yüzden tamir ettirme yerine sıfırını talep ettikki sanırım salı veya çarşamba günü gelir takarız. çok dertli bir durum söz konusu değil olduki dertte çıkarsa değişim için müracatta bulunurum dediğim gibi ciddi anlamda bir müşteri halkla ilişkiler konusunda başarılı görüyorum en azında eski imajı bu makine sayesinde 2 tık birden yükseltilmiş...
lastik basıncını bekliyorum senden kaç basıyorsun...
İşe motosikletle gidip geldiğimden,buzlanma hariç her zaman kullanıyom.Yollar hep ıslak zaten,şu an motorun en temiz hali o :queen: Lastik basınçlarını arka 32-33 ön 28-29 basacam ama gel görki bir benzinlikteki hava saati diğerini tutmuyor.Göz kararı ve kullanımda sıkıntı yapıyomu yapmıyomu ona göre ayarlıyorum.Müşteri hizmetleri servislerden çok çok çok daha fazla sevmiş bu motoru ve güzel ilgileniyorlar.Allah (C.C.) onların yardımcısı olsun.
Sis daha bu motoru almadan önce bile düşünüyodum ama maddiyatta ona sıra gelmedi bi türlü![]()
Dostum lastik basinci fabrika verilerine gore on 32 arka 36 standarti bu sis farini turkiyeden alirsan iyi bir opuyorlar yurtdisinda cok ucuz. Birde sis farini robocop gibi olanlarindan alma cok cirkin ggorunuyor bence...
http://i.hizliresim.com/JnJ1MY.jpg
Resimler, far, güzel olmuş, iyi günlerde kullanın; özenmiyor değilim![]()
Kırklareli yazan bina tren istasyonumuydu?eğer öyleysegeçen yaz arabayla gelmiştik.o trafiğe kapalı cadde vardı hoşumuza gitmişti.birde yol boyunca köfteci sucukçu kokarecci vardı onlarda iyiydi ama yiyememiştik tok olduğumuz için.bu arada hayırlı olsun
eyvallah abi sagol.yol düşerse yeriz inşallah...Evet ta kendisiDediğiniz cadde de istasyon caddesi.Bir daha gelmek nasip olursa görüşürüz
Köfte de yeriz:queen:
Sasiran senmisin benmiyim bilemedim urunu aldim ucret mukabilinde seffaf tur camini ve bakim sehpasini istedim ucretsiz olarak gondeririz dediler ne kargo ucreti nede urun ucreti odetmediler. Servis konuau sikintili malesef su an bir arkadasimizin tavsiyesi ile kadikoydeki servise goturcem 500 km/h bakimina. Tabi daha cok suan 35 km/h de.![]()
hatan var kardeşim sürat histir yani çok süratli gidiyordu derken aslında hissettiklerimizi söyleriz soba çok sıcaktı gibi sürat yüksek olur sürat alçak olur yani hissetiğimizdir. Lakin hız birimdir. Hız tanımdır. km. mesafe h saat zamandır. birim zamanda alınan yol yada yer değiştirme aynı şeyler. Kuş bakışı mesafe iller arası uzaklıktır ama yollar kuş bakışı olarak yapılmaz dolambaçlıdır. O yüzden istanbul izmir arası 500 km. yol ise ne yaparsan yap kuş olup uçmadığın sürece yol 500 km. dir. Senin tarif ettiğin ise hız değişikliklerinin ortalaması yani ortalama hız dır. Zaten bir yolun süresini kısaltan şey aracınla ortalama hızını yükseltmek için gösterdiğin çabadır. Otobanda 180 ile gidersin çünkü az sonra şehir içinde 70 ile gideceksin varış süreni kısaltmak için ortalamayı arttırırsın. basılacak yerde basar temkinli gidilecek yerde yavaş gidersin. Ustalık ta budur işte kal sağlıcakla
hatan var kardeşim sürat histir yani çok süratli gidiyordu derken aslında hissettiklerimizi söyleriz soba çok sıcaktı gibi sürat yüksek olur sürat alçak olur yani hissetiğimizdir. Lakin hız birimdir. Hız tanımdır. km. mesafe h saat zamandır. birim zamanda alınan yol yada yer değiştirme aynı şeyler. Kuş bakışı mesafe iller arası uzaklıktır ama yollar kuş bakışı olarak yapılmaz dolambaçlıdır. O yüzden istanbul izmir arası 500 km. yol ise ne yaparsan yap kuş olup uçmadığın sürece yol 500 km. dir. Senin tarif ettiğin ise hız değişikliklerinin ortalaması yani ortalama hız dır. Zaten bir yolun süresini kısaltan şey aracınla ortalama hızını yükseltmek için gösterdiğin çabadır. Otobanda 180 ile gidersin çünkü az sonra şehir içinde 70 ile gideceksin varış süreni kısaltmak için ortalamayı arttırırsın. basılacak yerde basar temkinli gidilecek yerde yavaş gidersin. Ustalık ta budur işte kal sağlıcakla
Evet evet, mesafe ile hız aynı şeylerdir. Ben gidip bütün okulları baştan okuyayım en iyisi... Bilmiyorsun bari açıklama yapma.
Arkadaş doğru yazmış, sadece basit bir düzeltme ama aslında önemlidir. Çoğunlukla, teknik eğitim almış insanlar bu tip şeylere dikkat ederler. Bana da sıcaklık yerine ısı denmesi çok batar mesela ama %90 yanlış kullanır.