Arkadaşlar teşekkür ederim. Ben ikinci el aldım. 1800 km de. Ducati bayi sinden aldım. Benim motorda, uzun tur cami var. Siyaha boyanmış. Sis farı, elcik koruma, kedi gözü, orijinalden modifiyeli aldım. Yanlız tür camını daha uzun sandım. Mondial e mail attım. Anında yolladılar bi tane tür cami ve orta sehpa. Küçük yan çantayı alet çantası yaptım. Çok iyi oldu bence. Pulsar ile kıyaslamak gerekirse, konfor açısından pulsar yanına yaklaşamaz. Bursa dan gelmiştim yazın pulsar ile 200 km sonra afedersiniz kıçım yoktu. Gerçi şimdi aldığımda özel alçak yumusatilmis sele de var ama. İnanılmaz rahat, titreşim hiç yok, on fren zayıf birkaç kişinin bahsettiği gibi. Olumsuz kısmı ben hep ön fren kullanırım. Olumlu kısmı da dengeli bir fren yapmanızı sağlıyor. On arka kombine basınca. Gidişi pulsar ile aynı gibi güzel uzuyor. Devirde kesiciye girmiyor herhalde 12 bine falan geldi basmadim daha. Egzoz sesi de güzel horultulu hafif. Ben severim. Pulsar da akrapovic vardı zaten. Bir çok kişi gibi çok az biniyorum bu ara. O yüzden çok detaylı yorum gelmiyor. Bu arada devir benim 1700 falan en düşük. Sizde durumlar nasıl rolanti 2000 gibi sanki.ama stop etme falan bi sorun yok.
http://i.hizliresim.com/0mZ1aR.jpg
Ozkan ustaya geldim fan isinma problemi ve takilan aparatlarla ugrasicak 100 km/h erken bakim![]()
Cümleten selamunaleyküm,
Arkadaşlar bugün itibariyle beyaz bi rx3 alarak Konya dan arainiza katıldım. Gerçi uzun zamandir aranizdaydim. Şu anda sevinçten elim ayağım titriyor.
10 senedir çin mali skuter kullanıyorum, ve buna geçince oh be dünya varmış dedim. Amortisörü çok rahat, hizlanmasi, torku çok iyi, aydınlatması iyi, dengesi iyi, vb.
Yalnız bazı sıkıntılar var:
1: motor boşta iken, debraja bastığımda farklı bi ses, bıraktığımda farklı bir ses geliyor.(şıkırtı)
2: kontağı cevirdigimde, enjeksiyon testi yapıldıktan sonra motor ariza yada yağ ışığı sönmüyor, marşa basınca gidiyor.
3: motorun su deposuna baktığımda, deponun dibinde az bi su gözüküyor. (Radyatör suyu)
4: motorun direksiyon kilidi çalışmıyor.
Radyator siparis edildi radyator problem var su an bir durum yok kullanabiliyorum. Onun haricinde zincie bakimi ve sis fari ve usb tesisati cekildi. Guler yuzlu ve isine hakim bir ekip yetkili servis olarak tavsiye ediyorum bende. Olmaz diye bir soylemleri yok her mudehaleye aciklar bilgili ve ilgililer tavsiye eden kardesime tesekkurler.
MANKU Kardeşim hayırlı olsun motorun..
bende konyadayım ve bu motordan almak istiyorum..üzerine binip foto çektirdigin motoru gidip bende görmüştüm..yakınlardaysan bir kahve ısmarlayıp motorunu görmek ve bilgi almak isterim..otogar tarafındayım..kolay gelsin..