Güzel motor, yurt dışı birkaç inceleme okudum. gayet iyi görünüyor. bu forumu ve bunun gibi açılmış birkaş sayfa var hepsini bir yada birkaç kez okudum. anlaşılan o ki bu motosikletin müdavimi çok olacak. okuduğum incelemelerde özetle ufak tefek dezavantajları olsada bu fiyata bu kalitede oldukça iyi yorumları çok fazla. gelelim titreşime bence biraz abartılan bir olay. eğer 4 silindirden inip buna binerseniz evet sıkıntı yaşarsınız. şu an kymco xciting 250 kullanıyorum ondan öncede transalp xl 700, hyosung gv 650 kullanıyordum. ilk motorum regal 250 cc. HEPSİ TİTRİYOR. ama aklımda kalan ne kadar titredikleri değil yaptığım gezilerimdir. o yüzden titreşime bu kadar çok takılmaya gerek yok. cbf 1000 alamıyorsan 1/3 fiyatına bunu al işini görür her yol girebildiği için mutlu olursun. birde birkaç yerde crf 250 ile karşılaştırılmış ama bence çok alakasız bir durum çünkü birbirinin muadili değil bu motorlar. crf yi al dağda hopla zıpla Rx3 ü al yola git seyahat et touring yani. gs 1200 ile Rx3 benzerliğine bakarsanız anlaşılıyor zaten bu motorun tarzı.
neyse lafı uzatmayayım. bence gayet mantıklı. mondial stratejik bir hata yapıp makul bir fiyata bu motosikleti sürerse bir ybr etkisi yaratabilirler. mondial yetkilileri bence çok dikkatli olmalı.
neyse lafı uzatmayayım. bence gayet mantıklı. mondial stratejik bir hata yapıp makul bir fiyata bu motosikleti sürerse bir ybr etkisi yaratabilirler. mondial yetkilileri bence çok dikkatli olmalı.
Son düzenleme: