Beni aradıklarında konuştuğum kişi bu sene fuara katılmayacaklarını söyledi.
Hadi diyelim fuara katılmadılar / katılmak istemediler. Bari test motoru verseler de insanlar baksa etse nedir ne değildir.
En azından uzun yol dağlara taşlara diye övünen motorlarıyla en az 3000-4000 bin km Türkiye turu test sürüşleri yapılması lazım ve alınan sonuçlardan sonra da ona göre alıcı kitlesi zaten oluşur.
Bakalım sabır ne olacak nasıl gelecek kaç tl ye gelecek zaman gösterecek, tabi gelirse
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:13 ----------
Peki piyasaya ne zaman çıkacakmış motosiklet ve yaklaşık fiyat ne olabilirmiş başka bilgi detay var mı ?![]()
Şu model sayesinde başlık aylardır güncelden düşmedi. Mondialin kıytırık bir modeli aylarca hit oluyor, hey gidi eski mt hey...
ben beyendim benimkisi 123000 km de ve motor tık demedi tabi pürüzleri oldu ama bunlar aşırı maliyetli öyle çözülmeyecek şeyler değildi uzun lafın kısası 8000 8500 bu motor için güzel fiyat 2.el japon alıp yolda giderken yok piston sıkıştı yok yok şu oldu deyip devamlı servis ve parça düşünmemel lazım çünki japonların parçalarıda iyi para zaten bir japonu adam satıyorsa demektirki kronik problemleri oluşuyor dur heleki bu tip şeylerle bence endişe edilmeden alınabilecek motor bendeki 250 hala çalışıp yola gide biliyorsa alalı baya oldu bu da hayli hayli 5 6 seneyi rahat üstünde geçirisiniz bazıları max le bizim 250 likleri kıyaslıyor onlar la bile arada dağlar kadar ucurum var kafadan motor bloğu amortisörler gibi başka bir şeyse artık japonların parçalarının büyük kısmıda çinde üretiliyor bir düşünün adamlar japonlardan örendikleri şeyi neden kendi çıkarları için yapmasınlar her zaman motor için derimki yağını suyunu adam gibi bakın servise soktuğunuzda servistekilerin içinize sinmediğini farkederseniz uyarıda bulunun yada servis değiştirin servisler motorunuzun bir çok parçasını bozar özrlikle civata olan yerleri ama iyi bir motor ustası bulun hobi için çalışan en önemlisi.