eğer motoru üçler motordan aldıysan ve senin motorunu arkdasın sana getirdiyse bayiden, ben senin motorunu çalıştırıp bir sesine baktım![]()
hayırlı olsun motorun fotolarını atarsın artık bu arada titreşim varmı varsada kac bindevirden sonra titriyor :cat:
arkadaşlar kusura bakmayın biraz ileri gittim sanırım ama şu da bi gerçek ki yaşanan çokta akla mantığa gelmeyen bi durum 5250 lira para veericem (bilmiyorum siz bu parayı nasıl kazanıyosunuz ama benim şu şartlarda en az 4 yılımın emeği demek ) sonra sıfır motora biniyorum misss gibi tertemiz ilk ben kullanıyom dicem sonra radyatör patlakmışçasına su fışkırtacak ben o 4 yılın acısını yetkililerden de satıcıdan da toplayan ustadan da fabrikasından da fitil fitil sorarım buradaki ani çıkışımın sebebi bu motoru almayı çok ama çok istiyordum bu durum ciddi anlamda beklentilerimi yıktı ve hayal kırıklığına uğradım ve en sert şekilde cevap verme isteği beni o yoruma itti hatta ybr ile mondial mh 125 ti sanırım bu ikisi arasında kalmış bir arkadaşıma yazdığım yoruma bir bakın isterseniz daha iyi anlarsınız
resimde beyaz gözüküyor ama normalde pembe ve motor sıkıştığı zaman atmaya başlıyor yani 8000 d/d de kullandığındabu beyazlıklar antifiriz mi? ne akdar sürede atmaya başlıyo
video eklemeyi anlatırsanız onuda eklerim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:52 ----------
resimde beyaz gözüküyor ama normalde pembe ve motor sıkıştığı zaman atmaya başlıyor yani 8000 d/d de kullandığında
ama nerden attığını da bir türlü çıkaramadım gitti.
devilsea bu ilk motorunmu?
kullanıcı arkadaşım, geçmiş olsun! ama neresinden bakarsan bak bu durum 'rezillik!'
başka birşey değil!..
Mondial'e destek olalım, değişimine alkış tutalım diye böyle BüYüK sorunlarıda görmezden gelecek değiliz! Kimse kusura bakmasın! Ama sen çıkıp 250'lik çift silindir sıvı soğutmalı motor ürettim diye kasılacak, insanlardan bunun için 5250 lira talep edeceksin ve o motor daha 1000km dolmadan patlak verecek.. Sonra bizden 'destek' istenecek!!? Yok öyle bir dünya..