5250 ye şamda kayısı bence bu alet illaki ufak tefek sorunları olucaktır
Devilsea kardeşim motorun yakıt yakma durumu nasıl az mı yoksa çok mu yakıyor değer verebilirmisin?
radyatör borularında farkedilmeyecek kadar küçük bir çatlak yada iğne ucu kadar bir delik vardır.. yada antifriz/su oranı iyi ayarlanmadığı için aşırı ısınıp kaynayan suyu tahliye ediyordur alet.
bunlar basit şeyler bence fazla kafaya takıp motoru kötülemeye değmez. herkezin başına gelebilir.
radyatördeki sıvıyı tahliye edip su/antifiriz oranını düzgünce ayarlayıp tekrar doldurun derim ben.
haklısın ama şuda var birazda şans işi dört dörtlük bi mal yoktur markası ne olursa olsun muhakkak ilk aldığında olmasa bile ilerde bi arıza verir önemli olan arızayı telafi etmek gibi eğer yanılıyorsam söyleyin
teşekkür ederim pitoresk35 arkadaşım inşallah üzmezler bende öyle umuyorum
Bence motoru kullanan arkadaş fazla zorladı. Rodaj döneminde olan bir makinayı yüksek devirlerde kullanmamak lazım. Rodaj döneminde zorlarsanız her makina sorun çıkartır. Sesi beklediğimden güzel. Makinede mondialin eski modellerine göre kaliteli olduğu belli. Bence bi süre sonra bu model tutar diye düşünüyorum. 0 Cbr alacağıma bunu alırım![]()
Rahatsız edici herhangi bir titreşim var mı motorda ? Bir de hızlanması, frenlemesi, genel performansı nasıl ? Daha önce başka motor kullandıysan onunla kıyaslayabilir misin ?
Bakın Johnny Pag kullanma kılavuzunda ne diyor :
During the first 600 miles, avoid full throttle and never labor the engine. The rotating speed of the engine should be restricted to no more than 4000 rpm’s.
Türkçesi, ilk 600 mil yani yaklaşık 1000 km boyunca motoru tam gaz yapmayın ve 4000 devir/dak 'yı geçirmeyin.
Devilsea valla detayını bilemem, nasıl diyorsa öyle kullanmak lazım. İlk 1000 km sıkacaksın dişini yavaş yavaş gideceksin. Bak bizimkiler yine insaflı davranıp 5000 devir/dak demişler.
arkadaşlar ben bu motoru almayı düşünüyorum fakat şüphelerim var acaba önerirmisiniz?
yoksa buna 5200 vermek yerine
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...bakimli-metzeller-sifir-lastik-29346331/detay
bunumu alsam