havalar yavaş yavaş ısınmaya başladı zincirde bollaşma var mı, yanı rahatsız edecek seviyede ses falan yapıyor mu ? birde koltuk altında bagaj var değil mi? (cevapladığınız için teşekkür ederim)@olcay genel olarak bi sıkıntısı yok. sıfır aldım şunu değiştiriyim mi diyebilinecek bir durum yok bence. her motorun sıfırken bile üstünde gelen lastikleri kalitesiz. şuan için sadece tekerleri kaliteli tekerler ile değiştirilip gazlanabilir![]()
Destro bile yapıyomu bunu. Benim mondial'de yapıyo onu, aküsü 4 Ah olduğundan zayıf kalıyo sanıyordum. Ön fara röle bağladım marş düğmesine basınca aynı arabalarda olduğu gibi ön fara giden akımı kesiyor bu sayede far açıkken marş basmaması sorununu ortadan kaldırdım.gündüz vakti far açık gezen var mı ? ben far açık gezersem, motoru stop ettirdiğimde tekrar çalışmıyo, çalışacak gibi marş motoru bir kaç dönüyo ve sonra duruyo. ya akü zayıf ya da far çok fazla akü yiyo !
ama far açık olmazsa gündüz, çok rahat marş alıyo çalışıyo.
İnsan bi çevreyoluna falan çıkar, 7 dakkada ben ulustan kızılaya bisikletle giderim :mrgreen:
1 mayıs çubuk gezisinden