Mondial Mondial MR 250 Destro Kullanıcıları

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar motor koruma demiri bulan-bilen var mı ?

bu arada hayırlı cumalar

Arkadaşlar bu motoru aldıktan sonra motorun hangi parçalarını yenilememiz gerek ? Onları bir liste halinde yazar mısınız ?

@olcay genel olarak bi sıkıntısı yok. sıfır aldım şunu değiştiriyim mi diyebilinecek bir durum yok bence. her motorun sıfırken bile üstünde gelen lastikleri kalitesiz. şuan için sadece tekerleri kaliteli tekerler ile değiştirilip gazlanabilir ;)

@olcay genel olarak bi sıkıntısı yok. sıfır aldım şunu değiştiriyim mi diyebilinecek bir durum yok bence. her motorun sıfırken bile üstünde gelen lastikleri kalitesiz. şuan için sadece tekerleri kaliteli tekerler ile değiştirilip gazlanabilir ;)
havalar yavaş yavaş ısınmaya başladı zincirde bollaşma var mı, yanı rahatsız edecek seviyede ses falan yapıyor mu ? birde koltuk altında bagaj var değil mi? (cevapladığınız için teşekkür ederim)

Son düzenleme:
Zincir ile ilgili sıkıntı yok. Ses yok. açıkçası arka çanta aldığım için daha hiç açmadım sele altını :) sanırım ruhsat koyacak kadar yer var demişti aldığım kişi

@makseli ben de 150 mr var ama yetmiyo uzun yolda aslında memnunum çok. motorunuzu satma nedeniniz motorla ilgli bi sıkıntı mı var? ben almayı düşünüyorum da. sıkıntı varsa şayet paylaşırmısınız?

Motorun kesinlikle bir sıkıntısı yok. Sıkıntı olduğundan satmıyorum ben. HEle 150 cc den 250 cc bir makineye geçmek daha güzel birşey. İhtiyacım var ondan dolayı ;)

gündüz vakti far açık gezen var mı ? ben far açık gezersem, motoru stop ettirdiğimde tekrar çalışmıyo, çalışacak gibi marş motoru bir kaç dönüyo ve sonra duruyo. ya akü zayıf ya da far çok fazla akü yiyo !

ama far açık olmazsa gündüz, çok rahat marş alıyo çalışıyo.

gündüz vakti far açık gezen var mı ? ben far açık gezersem, motoru stop ettirdiğimde tekrar çalışmıyo, çalışacak gibi marş motoru bir kaç dönüyo ve sonra duruyo. ya akü zayıf ya da far çok fazla akü yiyo !

ama far açık olmazsa gündüz, çok rahat marş alıyo çalışıyo.
Destro bile yapıyomu bunu. Benim mondial'de yapıyo onu, aküsü 4 Ah olduğundan zayıf kalıyo sanıyordum. Ön fara röle bağladım marş düğmesine basınca aynı arabalarda olduğu gibi ön fara giden akımı kesiyor bu sayede far açıkken marş basmaması sorununu ortadan kaldırdım.

@Mengu16 far direk kontağı açmakla beraber yanmıyor. ben kendim açıyorum, dikkat çeksin diye. sanırım akü zayıftır, neyse.

bu arada 250 MR ile hiç yakıt ölçümü yapan oldu mu ? 100 km de kaç litre yakıyor ve düz yolda gördüğünüz hız kaç ?

daha ilk deneme bu. akşam bi tane daha çekeceğim. ebay.com dan bir iki aparat aldım, onlar gelsin daha iyi olacak :)

youtube den blog sitenizi de buldum.gayet güzel şeyler yazmışsınız, bilgilendirici.
Tebrikler :) yayılmasını sağlamalısınız bence.

teşekkür ederim :)

motorlar seviyorum ve kullandığım tecrübe ettiğim kadarını paylaşayım istedim. bence herkes kullandığı motor hakkında ücretsiz bir blog açıp tecrübelerini yazsa, bilgi arayan insanlar bunları okuyup bilgilenip ona göre davranabilirler ;)

neyse tekrar teşekkür, çalışmalarım devam edecek :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar