Adamlar motosiklet üretmiş bir kişi de aldım, alayım, almayı düşünüyorum dememiş.. Herkes b.k atmış yazık.. İyi veya kötü bu motosikleti sevecek, binecek, binlerce km yapacak insanlar var onları iyi ya da kötü bir şekilde yönlendiren kimse yok, sadece firmaya atılan taşlar var.. Buna anlam veremedim..
Üretim konusunda Türkiye zayıf olabilir bu başlık altında bunun bence bir önemi yok..
Çin malları kötü olabilir ama bence bu başlık altında bunun da bir önemi yok..
Çin malı motosikletlere bu kadar karşı iseniz ve bunlara binilmesini istemiyorsanız ortalama fiyatı 4000-5000 tl olan motosikletlerinizi sırf diğer motorcu arkadaşlarınız çin malı motosiklete binmesin diye 2500-3000 tl fiyatlara satın bakalım..
Ben Honda'da kullandım, TVS'de kullandım, Mondial'de kullandım.. Ama hiç yolda kalmadım ve motosikletin frenleri, lastikleri yüzünden hiç kaza yapmadım çok şükür..
Dikkat edilirse hiç bir motosikletle hiç sorun yaşanmaz..
Mondial MR250 hakkındaki fikrime gelince tasarımı pek hoşuma gitmese de bence diğer çin mallarından daha sağlam ve hoş bir görüntüsü var.. Teknik detaylar hakkında daha geniş bilgi almadan konuşmak yanlış olur.. Zira daha enjeksiyonlu mu değil mi onu bile bilmiyoruz tahminlerle yorum yapılmaz bence..
Saygılarımla..:rendeer: