Mondial Mash mi almalıyım yoksa Vespa PX 200 mü ?

Merhaba arkadaşlar,

4 yıllık bir aradan sonra İstanbul trafiğinden bezmiş ve tekrar motor kullanma kararı almış durumdayım. Aklımda 2 model var kafamı kurcalayan ... Sizce Mondial Mash mi almalıyım yoksa Vespa PX 200 mü ? Yardımlarınız ve yönlendirmeniz benim için çok önemli ... Şimdiden teşekkür ederim.

monadıl mash ıle bence vespa kıyaslanamaz ama karar sızın takdır sızın. honda spacy 110da guzel motor bence bır ınceleyın derım .

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
pcx gayet güzel scooterdir eğer bütçen uygunsa

ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim arkadaşlar ama hondalar maalesef bütçeyi aşıyor

ben mash kullanıyor (dum ) taki kaza yapmadan önce . 90 ı geçmeyen bir motor. Sık sık sorun çıkaran bir motor . Kısacası yürüyerek gitsen daha mantıklı mondial 150 mash alacağına :)

Ben bizzat kullanıcısı olarak söylüyorum :)

bende size kymco agility city 125 önerebilirim bizzat bizim ailedeki herkes kullanıyor şikayeti olan yok ha gücü bana yetmez diyorsan 200 lüğüde var

ovvv geçmiş olsun dostum bayada havalı görünüyor aslında

mondialin her modelı vespa px200 ün yanında alemin kralı gibi kalır. px200 kadar rezalet bir motor ben daha görmedim duymadım. adamlar 1960 larda üretmişler ilkkez hala bir adım yol katetmiş değil. aynı takoz motor bugunde uretiliyor. titresimden bırak böbrek taşını böbreklerini kompile düşürür insan. bassan gitmez gitse durmaz motorunun zırıltısı ayrı sinir bozar. artı çevre katilidir kendisi. pis yanık yağlarını atmosfere salar. bmc kamyonların attığı dumandan fazlasını atar o cücük kadar eksozundan.

yıl olmuş 2012 hala bu saçma sapan motoru neden üretiyorlar anlamıyorum. neymiş efendim klasikmiş. tükürürüm ben böyle klasiğin içine. diğer vespalar bir kenara elbet ama px200 mezbeleliğine motor diyenin aklına şaşarım ben.

bu kadar sorunlu bir motor olsa neden bunca sene üretilsin ve bukadar çok satsın

eniştemde var bundan. 2009 modelmi ne galiba. daha öncede çok daha eski bir modeli varmış sanırım gençken ama kaza yapmış hurdaya çıkmış. gitmiş yine aynı saçmalığa bir çuval para verip almış. bir kez bindim arkasına maltepeden istinyeye halamlara gittik vardığımızda halamı amcam sandım o derece beynim uyuşmuştu titreşimden. nefret ettim yani motordan. kimseyede tavsiye etmem bedava verseler koşarak kaçın.

Honda bütçeyi aşıyorsa vespa nasıl alıcaksın :)Kafam karıştı. Vespa , piaggio piyasadaki en pahali motorlar değilmi ?

arkadaşlar px200 ü önermeyin insanlara ya. o kadar yazdım rezalet motordur alınmaz diye siz hala bu kütük motoru öneriyorsunuz pes valla. bunun 1993 modelide aynı 2003 üde aynı 2153 modelide aynı olucak. haa yok ben küfür yemeyi severim kulaklarım çınlasın pası gitsin diyorsanız önerin çevrenize px200 ne diyim?

150 Mash kullandım,torku olsun şekli olsun güzel,fakat lastik konusu çok sıkıntılı her ne kadar da değiştirseniz yinede aşırı derece kayıyor.Max 80-90 km hızı var,yakıt fena değil ama yakıyor :)
Parçası ucuz.Ama parçaları çok dandik :).Kapalı garajınız yoksa kışın sabahları süprizler yapması hiçten değil.

bu motorun baya bi fanları var aslında ama bu kadar kötü olduğunu ilk defa duyuyorum

px200 fanları bence beyinlerine fan taktırsın. beyin hararet yapmadıysa o motorun fanı manı olunmaz diyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar