Mondial - Hayabusa

en son icat yolda dökülecek gibi duruyo mukkavvadan mı yapılmış :mrgreen:

Milletin bos vakti cok. Hep zaten dandik seyleri modifiye etmeyi seviyoruz bir kerede guzel bir seyi modifiye etsek.

bu ne yaa modifyeemi bu reziill etmishhlerrr o dreksiyon flian ne ölee ya gösterge yok bilmem ne yokk tamm bii amatörrr işiiii

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu siyah olanı kaç yıldır görüyorum netlerde ne zaman yapılmışki..

Moderatör
O kadar zamana yazık, emeğe de yazık, yazıkta yazık yani..

basarisiz..
:)

(sakin gelip bana sende yap,bibtibitibtibiti diye konusmayin,evet yapamam,ama yapicak olsam da bu kadar basarisiz olmazdim)

yaff ikisininde durumu içler acısı, hele ilki, sanırsın sanayideki fazla saçlardan bişiler yapmışlar boyamış etmişler. İşçilik sıfır, boya yapacam diye motoruda batırmışsınız. hem o nasıl motor yahuu Pinokya bisiklet gidonu gibi direksiyonu var.. Gösterge yok (acep orjinal göstergesi grenajın altındamı kaldı)

turuncu bi garip duruyo ya emanet gibi,lastikleri de büyütselermiş :) ayrıca koltuğun arkasındaki mondial yazısını da sökebilirler... :)

Emeğe saygı uğraşılmış:rendeer: Fakat o kadar uğraşılmış birde güzelce temizlenipte fotolansaymış daha iyi olurmuş:)

ani bi frende tum grenaj ustunden firlayacakmis gibi duruyor... yada soyle diyeyim, resmen ''emanet'' duruyorlar..

Emek iyi güzel ama motor iyi olmamış. Öne tutturdukları suzuki kafası olmasaymış biraz olsun raceden bozma çıplak motora benzerdi. Hani şu akrobasi yapan adamların kendilerine göre tasarladıkları varya onlar....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar