Mondial drift l km hız gösterge kablosu koptu

Öncelikle merhabalar motorum 2024 Aralık çıkışlı şuan 625 kilometrede tam normalde 700 kilometrede falan olması gerekiyor fakat ya kablo kopmuş ki buna hiç şans vermiyorum veya kopartmış birisi gece. Bunu kendim yapmayı denedim biraz ama sakat iş gibi bir anda 130 falan gösterdi hız göstergesi durduğu yerden. Napabilirim tamirciyemi götürsem veya kendim yapabilir miyim ya da yedek parçası varmı bunun sipariş edip değiştirsem bu arada 1.5 senedir nasıl o kadar az km yaptın diyen olursa. Motoru ilk aldığımda sürmeyi bilmiyordum daha sıfır almıştım plakayı aldığım ilk gün arkadaşıma otoparkta bir tur atması için verdiğimde kaza yaptı motoru iki üç ay göremedim aslında çok basit bir kazaydı vites ayaklık yeri yamuldu çamurluk falan kırıldı fakat bayi çok bekletmişti ve bende baya soğumuştum motordan. Sonrasında ehliyet işlerim falan derken motoru iki aydır falan sürebiliyorum adam gibi öyle diyim şimdide bu çıktı başıma yardım ederseniz sevinirim.

Motosikleti
KT 150
Trendyol da 500 tlye var su girmiş olabilir, on aksı sökmeniz lazım birde ön göstergeye ulaşana kadar 2-3 grenaj sökersin. Lokma varsa kolay, İngiliz anahtarı bile olur. İyice sıktığından emin ol birtek on aksı. Orta ayaklığa alıp koltuğa, arkaya doğru ağırlık koyarsan rahat olur senin için. Ön balataları takarken zorlanırsın. Maşanın üstündeki fren kaliperinin içindeki balataları düz tornavida sokup çevirerek içeri doğru ittir, sonra jantla diski oturttur. Bir şeye zarar vermezsin.
Drift hız sensörü olarak geçer.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar