mondial bayii yardm pls!

arkadaşlar ben mondial 151RS alacam umarım. Peder ikna oldu we ekonomik sıkıntı kalmadı. ama o da ucuz yollu bişi al diyo. ama o motosiklet kullanmaını bilmiyo bnde bilmiorm.. motor gelince sitede öörenmeye başliicam.. şöle bi sorun war ben ataköyde oturuom we sizce motoru nerden almalıyım? ayrıca adrese teslim yapıyo mu mondial? yardım bekliorm şimdiden saolun

bayiden tüm işlemleri hallettikten sonra,istersen sana yardımcı olacak birisi çıkar atlarsın arkasına istediğin yere kadar seni getirir,sonra mahalle arsında bir ileri iki geri giderek motor'u kullanmaya başlamışsın ama ehliyeti hemen al.

http://www.ugur.com.tr/mondial/bayiler.htm burdan sana en yakın mondial bayisine ulaşabilirsin

Ya ehliyet konusu çok tartışılıo ama ben pek de bi mantık bulamıyorum bu konuda.. gidicem kursa bana bi kitap wericekler sadece. kimse şu şöle bu böle demicek.ayrıca sadece polislere göstermek için alınacak bi karta yaklaşık 200 milyon falan saçma gelio.. ama alırım heralde bilmiyorum

Birader Sadece Polislere Göstermeye Yariyor Dediğin Karti Olurda Gösteremezsen Ve Memurda Ola Ki Hiç çorba Sevmiyorsa!! 680 Ytl Cezasi Var Haberin Ola Bende Motor Almak üzereyim Ve Ehliyetede Ayni Anda Yazilmayi Düşünüyorum üstelik Kaza Olursa Allah Göstermesin Kasko Da Bişey ödemez Haberin Ola...

Merhaba
bence ehliyeti almalısın
bende daha almadım geçenlerde denyonun biri yüzde yüz suçlu olarak bana çarptı bende de mondial 151rs var allahtan toparladım ve önemli birşey olmadı
benim motorun susturucusu hafiften ezildi o kadar
bana çarpan kişi kaskosu olduğunu ve polis çağırıp rapor tutulursa masrafımı karşılıyacaklarını sçyledi
bende ciddi bir hasar olmadığı için boşver diyip bastım gittim
ama sonra düşündüm de cidi bir hasar olsaydı ehliyetim b sınıfı olduğu için hiçbirşey alamıyacak ve bütün masrafları cebimden karşılıyacaktım.
ehliyeti sadece polise gösterilecek bir kağıt parçası olarak görme yarın birgün kaza bela olursa sana lağzım olacak
Umarım kazasız belasız günlerde güle güle kullanırsın

ayrıca önemli bişeyi de soriim madem açıldı başlık;ben bu aleti alınca modlicam. yani sadece hawa filtresi we egzoz düşünüorm ilk olarak. arabalardaki gibi bunlar scooterda sesi deiştirir mi? performansa ne kadar katkısı olur? 7buçuk bg war zati tahminen kaça çıkar?

Slm Arkadas !

Yeni Motor alacakmissin hayirli olsun diyorum. Ama Motoru almadan sen ilk önce basit gecmis oldugun ehliyetini cebine koy ve rahatca ve bilgi Tirafige gir.:silent:

Allah göstermesin motorcu her an icin tehlike icinde cünkü okadar görmez ve duymaz dolaniyorki yollarda sayisi belli degil.:salut:

Bu arada kas ve kiyfetide düsünmeni tavsiye ederim.:cat:

Umarin biraz bilgi vere bildim.

Almanyadan hepnizi selamliyorum.........::biggrinn

ya arkadaşlar ehliyet alıcam tmm.. ayrıca kask mont we korumalıklarım tamam hepsini motordan önce aldım.. sanırım teknik bilgilere mod konusunu açmak lazım=)

ya sana varya hayran kaldım:( ayrıca sadece polislere göstermek için alınacak bi karta yaklaşık 200 milyon falan saçma gelio..)sen marsdan gelmedin dimi:queen:
eğer bisiklete binmeyi biliyorsan motoruda çok rahat kullanırsın,denge olayı sakın ani ataklar ani gaz vermeler yapma,dönüşlerde ön freni kullanma yatırır.Gerisi sana kalmış,şimdiden hayırlı olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar