MCT 250 800 Km Sonu
Enteresandır herkezin problemi aynı sanırım. Sonuçta spesifik sorunlar.
Önce Sorunlar:
: Buji yakma sorunu aynen bendede var. Servis karbüratörün zengin karışım olduğundan diyor. Rodaj zamanının kışa gelmesi sanırım bu sorunu tetikliyor. Karbüratör ayarı yapılınca sorun kalmadı. Soğukta orta jigle ile motor çalışıyor artık.
: Yüksek devirde vitesten atma sorunu özellikle 1 ve 2. viteslerde (Servis sorunu çözdü)
: Viteslerin geçmeme veya laçkalalaşma sorunu yavaş yavaş düzeliyor
: Arka fren sıkılığı ve balatalar sıcakken ıslanınca kasma sorunu var. (Servis sorunu çözdü)
: Motor ıslanınca sehpa lambası yanması sorunu.
: Arka akkord telleri sorununu yaşamadım ama forumda yazılanlardan ötürü tırsmıyor değilim. Sanırım telleri değiştireceğim, yarın güvendiğim ve rüştünü ve bilgisini ıspatlamış servisimle bunu konuşacağım.
: Kilomtre saati ışığı çok zayıf ve odometre bir defa takıldı bir tokatla kendine geldi
---------------------------------------------------
Yaptıklarım:
: 4 lü flaşör taktırdım
: Koruma demiri taktırdım.
-------------------------------------------
Sormak istediğim: Ön cam taktırmayı düşünüyorum. Avantaj ve dezavantajlarını kullanan arkadaşlara sormak istiyorum.
---------------------------------------
Yapmadıkalrım:
Çantalarısöktüm daha şık durdu. Deri çanta takayım dedim ama hem kilitsiz hemde kestimi alır hırsızlar diye orijinal fiber çantalarını geriye taktık.
----------------------------------------
Sevdiklerim:
: Motora yılda kaç bin km biniyorumki? Bu motor oldukça torklu ve görünüm olarak doyurucu.
: 1.92 boy 92 kilo olmama rağmen motor benim gibi bir kütleyi çekiyor.
: Vibrasyon yonunden tatmin edici. Kıpraşımlı değil
: Zincir gergi sorunu hiç yaşamadım. sanırım çok yeni arkadaşlar biraz hızlı debriyajı kaçırıp kalktıklarından bir deformasyon yaşıyor olabilirler, zamanla bu azalacak.
: Vites geçişleri zamanla yumuşadı. Malum rodaj demek parçaların birbirinle akraba olması demek
: 3.000 YTL civarı bir motor için bekleneni verdiğine inanıyorum. Hem performans hem görünüş olarak. Malum bir meşhur markanın bir konjektörünün €145, ön amortisör keçesinin €85 fiyata satıldığını göz önüne alırsak.
Ben birkaç servis gezdikten sonra doğru servisi buldum. Sanırım Uğur mondialin en buyuk sorunu servis. Dedimya ben şanslıyım.Servise girdiğinizde yerler yağ değil, motor lifti var. Abiiiii bıyır diye değil. Hoşgeldiniz nasıl yardımcı olabiliriz diye karşılıyor sizi Sevpa.
Tavsiye ederim.
www.sevpa.net adamlar bu işi ciddiye almışlar. Servisten çıktıktan 2 gün sonra arayıp memnunmusunuz diye soruyorlar. duyanda bu işten trilyon kazanıyor zanneder ama işini layıkıyla yapıp helal para kazanmak her yiğidin harcı değil.
Sonuçta memnunmusun derseniz ben memnunum MCT 250 den.
Ama soruma cevap bekliyorum. Ön cam takmalımı? takmamalımı? ruzgarda zorluk yaratırmı yaratmazmı.
Sevgiler,
Hakan