selaaaamün aleyküüüüüm motorcu dünyasının insanlarııııııııııııııı. baya uzun zaman oldu ama yeniden aranızdayım. siteye girmeyeli baya bi katılımlar yeni "kask"lar falan peyda olmuş, öncelikle söyleyeyim buradaki tek "kask" benim ona göre haaaaa...

yeni katılan herkese merhabalar hoşgeldiniz...
benim başımdan geçenler ilginçti anlatayım:
foruma da yazmıştım başıma geleni ama sonrasını yazmaya fırsatım olmadı.
beni bi gün aradılar biz size yanlış motor vermişiz sizdeki motorla ruhsattaki motorun motor ve şasi numaraları farklı dediler. hoppalaaaaaaa... n'oluyoruz lan falan derken gidip baktım hakkaten de farklı. e n'apçaz? adam asıl sizin olan motoru size verecez sizdekini de biz alacaz dedi. tabi bunun üzerine atlayıp yerlerine gittim muhasebe müdürleriyle konuştuk. gayet iyi niyetli bir şekilde durumu anlattı değiştirecez motorları hem siz de sıfır bi motora sahip olacaksınız dedi. buraya kadar herşey normal. sonra başladı yalnız çizik vuruk yerler varsa onları değiştirirz dedi. bu da tamam. sonuçta işi yokuşa sürmek değildi niyetim. sonra da gerekirse bir blok değişikliği falan dedi. orada ben hooop dedim. motorda oynama yapılmayacak folloş olur o zaman motor öyle olacaksa gidelim trafiğe ruhsat üzerinden halledelim dedim. o da onun işine gelmedi sonuçta elindeki sıfır motora ruhsat çıkacağı için ikinci ele düşecekti. neyse kabul etti, sadece çizik vuruk falan varsa değiştiririz dedi. telefon açtılar motoru işyerimdeki garajdan almak için. bu arada benim motor çalışmıyor. buji sorunu nedeniyle. bujileri değiştirmiştim ama yemedi. lan adamlara ne dicez şimdi derken akü bitti hadiiiiiiii iyice suçlu duruma düşcez derken adamlar geldiler aldılar ben de 4 aydır kullanmıyorum ondan akü boşalmış deyip geçtim. neyse genel olarak motor gayet bakımlı gerekli bikaç şeyi değiştirirz dediler ben de akşama teslim alırım yalnız ona göre dedim. akşama söz vermeyeli ama yarın kesin dediler. o akşam aradım yarına kaldı dediler. ertesi gün aradım ustamız hasta onun için parçaları çırak değiştirdi biz kesin güvenmeden teslim etmeyelim size dediler ben başladım işkillenmeye lan bunlar motoru komple indirdiler herşeyi değiştiriyolar diye. adam motor zaten şu anda hazır ama bi de ustanın kontrolünden geçsin istiyoruz dedi, ben de ben gelşiyorum şimdi kontrole deyip atladım gittim bi baktım motor hakkaten hazır akü şarjda. neyse ertesi günü gidip teslim aldım. motorum çalışmıyordu çalışır duruma geldi hem de sıfır olarak. ücretsiz bi bakımdan geçmiş oldu. yaza hazır yani. tek derdim yine rodaj modaj motoru yavaş kullan fazla zorlama falan.
motorun sıfır olduğunu da giderken kokmasından anladım. ilk motoru aldığımda da ağır bir nikelaj kokusu geliyordu motorun içindeki yeni aksam boya moya falan yanıyor ya o koku işte aynısı şimdiki motorda da var. demek ki günahlarını almışım adamların. motorlara dokunmamışlar. fren diski egsoz ve çantaları değiştirmişler sadece tek tek gösterdiler. eyvallah dedim ben de. şu anda o parçalar dışındaki tüm aksam ve parçalar yeni yani motorda.
amma dolmuşum be destan gibi oldu.
distinto şu parça sorununa gelince izmirde benim bildiğim iki tane servis var ve parça sıkıntısı yok. bilmiyorum fabrikaya yakın olduğu için midir ama bence senin gittiğin servislerde problem var gibi geldi bana.
the turk abim sen de napçan viragoyu miragoyu bin işte pisikletine takıl, sonra bunu salona ilk motorumdu diye süs olarak koyarsın dragstar alırısn. boşver sen viragoyu...
buırada keseyim artık okuyamayacak millet. hadi bol motorlu kazasız sorunsuz günler...