sıcak karşılamalarınız için teşekkürler önce

4 senedir motosiklet kullanıcısıyım.yaklaşık 2 ay önce mondial 250 mct aldım.pişman mısın?derseniz,ben de bilmiyorum..'bu fiyattaki bir motosikletten,çok da büyük beklentiler içerisine girmek zaten yanlış'düşüncesindeyim.Ama tabiki benim böyle düşünüyor olmam,satan firmaya,malının arkasında durmama gibi bir hak vermiyor.üniversite sebebiyle t.dağ-şarköydeyim.müzisyen olduğum için,burda bir barda sahne alıyorum.ufak birikimlerimle aldım bu motosikleti ve aldığım gün problemler başladı...
servis,motosikletin üzerinden çıkması gereken aküyü alıp,daha büyük boyutlarda başka bir aküyü oturtmaya çalışıyordu yerine.Ve bu arada akü tablasını da kesmiş kolay otursun diye...üzerine taktığı aynalar farklı,sinyal flaşörü çalışmıyor,takım çantası yok..neyse,getirticez falan dendi ama ses yok.tabi ben bu arada motosikleti servisten aldım,başına daha kötü belalar gelmesin diye.1-2 gün içerisinde marş rolesi de bozulup,marş basmamaya başladı.bujilerin bir tanesinde ateşleme de yoktu,motor tekliyordu.servise gittim,motorun üzerinden çıkması gereken yedek bujileri de 10 ytl karşılığında satın aldım.bu arada beklediğim parçalardan eser yok...
tabii ki iyi niyet gösterim bitti ve fabrikayı arayıp,mehmet efendiye(!)durumu anlattım.dava açacağımı belirttim.beni tekirdağ'daki başka bir servise yönlendirdi.90 km. yol teptim buz gibi,yağmurlu bir havada,servise gittim ve tüm parçalar gönderilip,problemim halloldu.çektiğim sıkıntı,motora karşı olan soğukluğum da yanında bonus...
bu konuyla alakalı tüm yazıları okudum ve aşağı-yukarı tüm sıkıntıların aynısını bire bir yaşadım.mutlaka ki para verdiniz ve karşılığını bekliyorsunuz ama bilyorsunuz ki malzeme kalitesi belli..o bakımdan sürekli,(somun ve civatalar,jant akordları öncelikli)bazı parçaları kontrol edin derim,haddim olmayarak.
asri kardeşime de birşey sormak istiyorum.motora taktırdığın engine-gard'ı aldığın yerin telefonunu verirsen çok sevinirim.bu arada çok hoş durmuş:cat:
slmlar...