- Motosikleti
- Yamaha MT-09 Tracer
- Konu Yazar
Hep konuştuğumuz olmasını istediğimiz bir durum motorcu dayanışması….
Şimdi bir motorcu arkadaşımızın bizim desteğimize ihtiyacı var. Olay şöyle arkadaşımızın bir kızı var. Gözünün hemen arkasında bir ur var ameliyat olması şart ve bu ameliyat artık vakit geçmeden olmalı.
Arkadaşımızın 2000 ytl açığı var. Duyurular bölümünde ki atv bu arkadaşımıza ait değeri 6000 ytl civarı olan atv yi ne yazık ki 3500 istemesine rağmen mevsim gereği satılamıyor.
Eğer hep beraber el atarsak bu iş çok rahat çözülür çünkü ihtiyaç olan rakam cidden çok fazla değil.
Hadi arkadaşlar aşağıda Eyong (Olcay) arkadaşımızın hesap numarası var . Para bu hesapta birikecek ve arkadaşımıza gönderilecek.
Olcay AVŞAR
Garanti Bankası
Masko şubesi (224)
668 81 28
H. Barış ŞUŞUT
Yapı Kredi Bankası
MUĞLA / Marmaris şubesi (227)
191 897 not :atm ile yollanırken başına 0 eklemek lazımmış 0 191 897 yani
NOT: Arkadaş ısrar etti bu bölümü onun için yazıyorum özelden isim hesap nosunu veren arkadaşlara gönderdikleri miktar arkadaş tarafından geri ödenecek……..
(ATV İlanını Görmek için Tıklayın)
Başlık amacına ulaşmıştır...... aşağıdaki yazı Aytaçsu arkadaşımız tarafından yollanan mesajdır...
Olcay AVŞAR
Garanti Bankası
Masko şubesi (224)
668 81 28
H. Barış ŞUŞUT
Yapı Kredi Bankası
MUĞLA / Marmaris şubesi (227)
191 897 not :atm ile yollanırken başına 0 eklemek lazımmış 0 191 897 yani
NOT: Arkadaş ısrar etti bu bölümü onun için yazıyorum özelden isim hesap nosunu veren arkadaşlara gönderdikleri miktar arkadaş tarafından geri ödenecek……..
(ATV İlanını Görmek için Tıklayın)
Başlık amacına ulaşmıştır...... aşağıdaki yazı Aytaçsu arkadaşımız tarafından yollanan mesajdır...
Arkadaslar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Olay Bitmistir.
Once Olani Anlatayim.
1 Saat Kadar Once Birisi Aradi Benimle Esimle Konustu Ve Benden Hesap Nomu Istedi. Ve Nekadar Isini Gorur Dedi. Ben 3000 Ytl Olsa Isimin Gorulecegini Soyledim. Yarin Sabah Hesabindan Git 5000ytl Cek Dedi. Inanamiyorum Cok Mutluyum Hepinizi Seviyorum. Bu Kisi Depremde Enkazdan Cikarilmis Ve Buyuk Bir Sirketi Varmis.cooooooooooooooooooooooooooooook Sagolun Ilginiz Icin Hepinizi Opuyorum Ve Yardimlariniz Icin Allah Binlerce Kere Razi Olsun. Hepinize Mutluluklar.
Bu Yardimi Yapan Kisi Sitemizden Birisi. Bu Dostluk Hep Boyle Sursun
Dostlarimsiniz Saygilar
Moderatör tarafında düzenlendi: