BİR MOTORCU DOSTUMUZUN YARDIMIMIZA İHTİYACI VAR!! **kampanya amacına ulaşmıştır**

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Moderatör (BBRR)
ccbbdd buna gerek yok herkes gönlünden kopanı gücücnün yettiğini yollıyacak yollıyamayanda sağolsun dua etsin bol bol duayada ihtiyaç var..

ya baba olurmu 2000 nedirki 200 kişi 10tl gönderecek,yada 400 kişi 5tl yada 800 kişi 2.5tl.....böyle olursa güzel olur...yoksa toplanacak parayı söyleyeyim 500ü geçmez,,bence bir liste yapalım 200 kişilik o listeye adını yazdıranlar 10 tl yatırsın bu işi en hızlı yoldan çözelim...yok diyorsan ki herkes durumuna göre göndersin o da olur,,ama yayınlanmasında bir sakınca görmüyorum ben,,hatta milleti dahada şevke getirir kanısındayım......

İsim yayınlanabilir ama yatırdığı miktar yayınlanmaz böylece eşitlik sağlanmış ve insanları teşvik artmış olur kanısındayım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende tüm motosiklet.net ailesi üyesi olan arkadaşların bu konuya duyarlı davranacağı kanısındayım başlığın açıldığını şu an gördüm... eminim kısa bir zaman zarfında çözümlenecek bu iş herkese güveniyoruz.. HADİ ARKADAŞLAR !!!

Forumdan Uzaklaştırıldı

Son düzenleme:
Öncelikle kızımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.Konuyu ilk kez okudum,arkadaşımız merak etmesin;İnşallah en kısa zamanda bu parayı toplayacağız.Biz büyük bir camia isek, bunu başarmalıyız. Hep birlik olmaktan sözederiz,işte HODRİ MEYDAN...

Olcay AVŞAR
Garanti Bankası
Masko şubesi (224)
668 81 28

H. Barış ŞUŞUT
Yapı Kredi Bankası
MUĞLA / Marmaris şubesi (227)
191 897

Acaba ATM makinelerini kullanarak farklı bir banka'dan garanti veya yk hesabına EFT yapabiliyor muyuz ? Öyle bir imkan varsa hemen bu akşam gönderirim..

abi ben yarın kalkınca kahvaltıdan sonra hemen gidip yatıracam
Herkes en az bi 10 ytl yatırabilir arkadaşlar hiç bişi deil Bulursam daha fazla yatıracam inşallah...
Biraz duyarlı olalım:cat:

diğer bankalara ATm yoluyla işlem ücreti alınıyor. en iyisi internet aracılığıyla ya da aynı bankalardan yollamak. mesela iş bankasından diğer bankalara EFT 50 ykr gibi bi rakam.

ylmzzz, dostum internet bankacılığım İş Bankası hesabımda açık değil. 50 Ykr önemli bir ücret değil. GAranti Bankası hesabına bu şekilde para gönderebilecek isem bu akşam dışarı çıktığımda ilk iş bunu hallediyorum. Sağol bilgilendirdiğin için.

Hesap kartımıza ait bankamatikten ya da kredi kartımızla herhangi birinden bu hesaplara para yatırabiliyor muyuz?Yoksa sadece hesap noları verilen bankalara ait kartlarla mı bu mümkün?

Konuyu çarpıtmak istemiyorum ama adı geçen bankalara uzak olanlar için sordum Lütfen yorum değilde,bilen cevaplasın,topik işgali olmasın benim istemeden yaptığım gibi...

Sonuna kadar destekliyoruz arkadaşlar.Umarım bir an önce bu ihtiyaç karşılanır.3-5 arkadaş ne kadar toplayabilirsek hemen yarın-yarından sonra bankaya yatırıyoruz.Bu arada arkadaşlar şuna bir çare bulsak ;yani bankaya yatırdığımız 10-15 milyonun 5-6 milyonunu kesmemeleri için ne yapabiliriz?Bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim.Çok bi meblağ gönderemeyeceğimiz için paranın yarısını bankaya bırakmayalım isterim!Saygılar.

Forumdan Uzaklaştırıldı

Son düzenleme:
allah sağlık sıhhat versin
inşallah biran önce sağlıgına kavuşur kardeşimiz :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
evet arkadaşlar. bu konuyu toplantımızda bütün arkadaşlara tekrar hatırlatıcam ve aramızda para toplanacağına kesin gözüylen bakıyorum.. Geçmiş olsun, dualarımız hep sizinle olacak.... ....

Burdayız Allah'a şükür. Tabiki yeğenimizi iyileştiricez.İyileştiricezde kafama tüküreyim,E_banka şifremi unutmuşum.Çıkıp dışarıdan yapıcam biraz sonra. Bu arada güncelleyelim panomuzu!

bence bir fon oluşturmak gerekiyor. bu camia gerçekten büyük ,dernekleşmek ve çokluğumuzu kullanmalı kanuni yaptırım gücümüzün farkında olmalıyız.

burda her meslek gurubundan kişiler ve hayat tecrübelerine sahip insanlar var.
artık gurubun daha sistematik daha verimli olması gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar