BİR MOTORCU DOSTUMUZUN YARDIMIMIZA İHTİYACI VAR!! **kampanya amacına ulaşmıştır**

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
durumum çok sıkışık olmasa daha fazla gönderirdim,acil şifalar dilerim:pale:

Motosikleti
Su Motoru
aythakan' Alıntı:
İsim yayınlanabilir ama yatırdığı miktar yayınlanmaz böylece eşitlik sağlanmış ve insanları teşvik artmış olur kanısındayım.

Bu işlerin teşvik işi olduğunu sanmıyorum! Burada yatırılan parayla karizma yapma niyeti güdülmüyor amaç tamamen yardım, verilen hesap numaralarına parayı yatırırsınız olur biter ve siz insaniyet namına üstünüze düşeni yapmamnın vermiş olduğu iç rahatlığıyla avunursunuz gerisi boş laf! Yok topic altında para yatıranları yazalım, yok miktarları yazalım, yok limit koyalım akıl mantık kullanın biraz! Adamın 5 ytl yatırma gücü varken sen limit 10 ytl dersen o adam ne para yatırır veya ne de bu başlıktaki kardeşimize yardım edebilir. Neyse biz Motorize07 grubu olarak Pazartesi verilen hesaba grup arkadaşlarımızdan ne kadar toparlayabilirsek hepsini yatıracağız ...

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Bendeki hesap şu an 310 YTL...

toplam ne kadar oldu acaba. bu işi bu gün yarın bitirebiliriz sanıyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yaa bende göndereceğim ama nasıl oluyo bankaya girip napcam bana anlatırmısınız.not:ykb den göndereceğim.biraz yardımcı olun:salut: :salut: :salut:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Numan cım YKB git ve şu bilgileri ver
H. Barış ŞUŞUT
Yapı Kredi Bankası
MUĞLA / Marmaris şubesi (227)
191 897

sevgili moderatörler, sponsar arkadaşlara bir haber salsak... belki haberleri yoktur, ilgilenebilirler...

Allah acil sifalar versin, basligi yeni okudum bugunde yardimlarin devam ediyor olmasini diliyorum....

Forumdan Uzaklaştırıldı

Son düzenleme:
Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Barıştaki hesap 747 YTL
Bendeki ise 360 YTL

Forumdan Uzaklaştırıldı

Son düzenleme:
Eyong' Alıntı:
saykoshey dostum, BIC codu nedir bulamadım, bana yurtdışından para geleceği zaman ıIBAN kodu yeterli oluyor. O nada bakacağım ama...

Bosuna yorma kendini Olcay. Bugun banka subesini aradim ve para transfer icin senin IBAN kodunu verdim. BIC kodu gerekmedigini ve onu otomatik olarak cikartiklarini dediler.

Eh oyleyse neden internet subesinde mecburen BIC kodu istiyorsunuz? Allah allah, adamin ahsabini bozuyorlar. Ama gene neyse is hal oldu. 20 euro (32 YTL) yolda, daha fazla verirdim ama bu geliyor elimden.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Ok saykoshey saolasın
Bu arada arkadaşlar az çok demiyelim, bi önemi yok çünkü 5 YTL bile gönderin lütfen, bir an önce toplayalım.

Forumdan Uzaklaştırıldı

Son düzenleme:
Süper Moderatör (BBRR)
bütün arkadaşlarıma göstermiş oldukları duyarrlılıktan dolayı çok ama çok teşekkür ederim ....benim hesabımda şu saat itibarı ile 745 ytl olmuştur......360 da olcayda etti 1100 hadi arkadaşlar rakam önemli değil lütfen 5 lira 10 lira el atalım bu işi bitirelim .....

sevgili moderatörler, sponsar arkadaşlara bir haber salsak... belki haberleri yoktur, ilgilenebilirler...

bu işe girerken erhan konuyu sponsorlarada duyurdu onlarında desteğini bekliyoruz.....

Son düzenleme:
İlla 2000 YTL toplanacak diye birşey de yok, daha üstü toplanabilirse daha iyi olur. Ne de olsa beklenmeyen masraflar çıkıyor bu işlerde.

Forumdan Uzaklaştırıldı

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar