Mondial 250 Mct Modifiye benim motosiklet buda benim

Arkadaşlar bazı arkadaşlarınız modifeynin anlamını bilmiyor diye yorum yazmiş motorun üzerindeki eklentiler acıkca yazayım gaz kolarında elcik var 2 sis farlar
3 arka ayaklıklar 4.özelikle 250 liklerde mct lerd orta ayaklık yoktur birde depo altında mavi lambalar vardır tabiki gündüz cekince gözükmüyor ve arka koltuk geniştir ve korkuluk vardır önde modifiye diyence bu şekil dedim kendime göre birde eksozlar kesilip bicim verdim anlayışınız icin teşekürler

06032009013r.jpg

06032009012.jpg

06032009014y.jpg

06032009020.jpg

06032009019.jpg

06032009017r.jpg

06032009016.jpg

06032009015j.jpg

Son düzenleme:
modifiye nerde çok pardon ama?????

Yalnış görmediysem birtek yapıştırmalar var ve yine yalnış hatırlamıyorsam o yapıştırmaların her biri 3 ila 5 beygir arasında katıyor motora :mrgreen:

benim gözüme bu zamana kadar yapılmamış tek eklenti orta sehpa olarak göründü.

Hayırlı olsun birader kendi çapında belkide yetersiz imkanlarınla bir şeyler yapmışsın
Sen beyendiysen içine sindiyse mesele yok
İlerde dahada dehişiklikler yaparsın
Zaman ayırıp çaba sarfetmişsin eline sağlık :cat:

Amale modifiyesi 2 yapıskan modifiyemi olur modifiyenin anlamını öğren :D(motorun la kazasız belasız sürüsler dilerim...)

mdifiye göreceli bir kavramdır. bu model hakkında bir bilginizi yok anlaşılan. bu motorda orta sehpa yoktur. adam orta sehpa takmış şaseye müdahale etmiş. yani şaside modifiye var. Belkide şanzımanıda modifiye etmiştir kronik 2 den atma sorununu çözmüş olabilir mekanik modifiye. şu anda bu motorda görürünrde görsel ve işlevsel modifiye bulunmakta. bir ara bu modelin topicine uğrarsanız modifiye ile ilgili birçok arkadaşın emeklerini görürsünüz.

herkez farklı bişey bekledı sanırım ama olsun belkı bu ılk denemen ben daha hiç modıfye denemedım zamanımda olmadı . ama zaten hoşuma giden model iyi olmuş güle güle kullan

Arkadaşlar bazı arkadaşlarınız modifeynin anlamını bilmiyor diye yorum yazmiş motorun üzerindeki eklentiler acıkca yazayım gaz kolarında elcik var 2 sis farlar
3 arka ayaklıklar 4.özelikle 250l ,iklerde mct lerd orta ayaklık yoktur birde depo altında mavi lambalar vardır tabiki gündüz cekince gözükmüyor ve arka koltuk geniştir ve korkuluk vardır önde modifiye diyence bu şekil dedim kendime göre birde eksozlar kesilip bicim verdim anlayışınız icin teşekürler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:23 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:15 AM ----------

Amale modifiyesi 2 yapıskan modifiyemi olur modifiyenin anlamını öğren :D(motorun la kazasız belasız sürüsler dilerim...)
Dikat edersen orda sadece yapışkan yok gözlerini iyi ac bak öbür arkadaşlar farkına varmış arkadaşım sen usta ol biz cömez olalım kusura bakma biraz sert tepki verdim genede özürümü kabul et sadec paylaşım yapmak istedim genede teşekür ederim yormun icin senin modifeynide görürüz işallah

Son düzenleme:
Kavramlara takılıp birbirinizi kırıcı sözler söylemek yerine ben bunu yaptım ve böyle görünüyor diyen birisine karşı sert çıkışlar olmuş gibi gördüm..
Motosikletin orjinalinden değişik ve en önemlisi daha hoş görünüyor arkadaşım gerisi boş.

bence bu tip motorlara pek modifiye gitmiyo bana göre bunun orjinal halini korumak dağa güzel olur du. tabi bu benim fikrim genede güzel olmuş.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
denemek zevk almak bıseyler yapmaya calısmak guzel bısey yalnız bu sıtede okadar cok modıfıye custom motor varkı onlardanda 1 2 bısey kapılabılır hem ucuz yollu hemde gosterıslı olabılır paylasım ıcın saol

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar