Mondial 250 Mct Modifiye benim motosiklet buda benim

dostum motorun çok güzel fakat o alevli yapıştırmalar motoru basit gösteriyor yanlış anlama benim fikrim sen sevdiysen sorun yok :)
kazasız sürüşler:cat:

Ben motor da topladim motorun her seyini bilirim parçalarini da iyi bilirim tamir edemiyeceğim motor azdır
Benim görüşüm 2 yapışkan 1 ayakılık takmakla 2 sis lambasi takmakla modifiye olmaz sen egzoz keserken ben egzozumu kendim tasarlayip tadilatli egzoz yapiyordum + bazı kişiler makine modifiyesi falan demiş aldıgın motorun makinesine işlem yaparsin tadilat denir ona...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:58 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:57 AM ----------

Arkadasın yaptiği iş sana ders olsun modifiye kavramını geliştir...
Ö®N£K
Jawa 350cc

Jawa350cc

Son düzenleme:
mct lerin artçısı için sunduğu ayak koyma demiri çok sıkıntılı idi. diğer markalın benzer modellerinde artçi için ayak koyam yeri gayet genişti. sen bu sorunun farkına varmışsın. güzel olmuş . lakin buna modifiye demeyelim birkaç düzenleme diyelim

Arkadaşlar bazı arkadaşlarınız modifeynin anlamını bilmiyor diye yorum yazmiş motorun üzerindeki eklentiler acıkca yazayım gaz kolarında elcik var 2 sis farlar
3 arka ayaklıklar 4.özelikle 250 liklerde mct lerd orta ayaklık yoktur birde depo altında mavi lambalar vardır tabiki gündüz cekince gözükmüyor ve arka koltuk geniştir ve korkuluk vardır önde modifiye diyence bu şekil dedim kendime göre birde eksozlar kesilip bicim verdim anlayışınız icin teşekürler

BİR KEREDE İNSANIN YAPTIGINI B..K LAMAYIN.. adam yapmıs ne guzel işte kendi kafasına gore.. begenmiyen varsa kendisi yapsın.. nasıl bir anlayıs var ben anlamadım bole ortamlarda..

bu arada fahrettin abi cok guzel olmus ellerine saglık..saygılar..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Fahrettin abi bi de motora v motor taksan amma güzel olur ha:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

arkadaşım o kaadara da modifiye denilecek bişe yok ama motorun temize ben ziyooo ama da ha ğüzel şeyler yaparsan daha yeni fkirler daha ğüzel olur ben cee syagılar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tamam ayaklık yapmışsın tebrik te bunun modifiyesi nerde yaw ? 2 sis farı ve etiketlerle modifiye oluyosa yarın 20-30 tane etiket alayım... yanlış anlama seni yermek için değil gerçekten modifiyeyle uğraşanları üzmemek için yazdım !

Herşey iyi güzel hoşda(!) arkadaki topcase ne olaki:silent:

Olmuş mu yani şimdi ön taraf şishane arkası tophane:pr:

Neyse emeğe saygı diyerekten çekiliyorum topikten kazasız kullanman dileğiyle:cat:

Bu arada modifiyenin kralı şuan topicte sanırım 1-2 çift laf edip bide beni kırmayıp resim eklicektir modifiye adına:rendeer:

Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
wert_35, Deli Çerkes, mesut__turul

Kelimenin aslı modifiye değil modifikasyondur arkadaşlar.

ve bildiğim kadarıyla motor için Modifikasyon , aracın güç , yol tutuşunu arttırmak ve durma mesafesini kısaltmak için yapılan iyileştirmedir.

Yani motoru daha randımanlı çalışması için yapılan silindir , piston değişimi , hava filitresi değişimi , tunig işlemi ile enjeksiyonlu motorların ateşleme sistemini değiştirerek extra güç temin etme ,turbo besleme ve Nos , performans egzost değişimi , yol tutuşu arttırmak için grenaj değişimi , lastik değişimi , fren balatalarının , fren kablolarının çelik tel ile sarılmış olanlı ile değişimi , gibi işlemler , motorun üzerinde fabrikasyon olarak takılan parçalardan daha performanlı çalışması halinde modifikasyon olarak varsayılır.

Kişinin zevkine göre yapılan boya , airbrush veya sticker , elcikler , ayaklıklar , çamurlukların şekli ile yapılan her türlü oynama ,gibi görsellik katan ve her türlü çalışma custom'a girer.

Bu başlıkta resimleri görülen motorsiklet orta ayaklık ilavesi ile her ne , motosikletin stadartdında olmayan bir özellik katsa da , motor performansına bir ilave katkısı olmadığı için custom çalışması sayılabilir.ayrıca arka koltuk , ardçı ayaklıkları , elcik sis farları ve depo alt aydınlatmalarıda custom yani kişinin ihtiyaç , talepleri ve zevkine göre yapılmış çalışmadır.

Bundan sonrası geyiktir. ciddiye almayınız.
--------------------------
Not :Ne Amerikan choopers ne TT custom , ne de bir başkası. bu yaşıma kadar gördüğüm en baba modifikasyon ve custom çalışması aşağıdaki video da olandır.su motoru mu yoksa jeneratörmü halen anlamış değilim.ama elaman sıkı çalışmış,ince hesaplar yapıp , gerekli tüm ilave parçaları arslanlar gibi üretip .eseri ile yollarda terör estirir hale getirmiş.( kendine güveniyor olmalı ki koruma olarak terlik ve dondan başka bir şey giymiyor )

http://www.youtube.com/watch?v=-7ObzxarnPU

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:59 ----------

Buradaki arka heybelerde ciddi bir custom çalışması olmasada , poz veren elemanın hatırına sayalım bari .:) :) :)

Forumda ne zamandır bu elemanın geyiği dönmüyordu. Lahmacuncu güzeli ,Honda bayiilerinin medhar-ı iftiharı , Forumun gözbebeği , has adamım benim :) :) :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar