Geç olsun güç olmassın derler sağol.GÖKTAX' Alıntı:
Gerçekten çok güzel olmuş. Detaylı bilgi verirmisin? Nerede yaptırdın kaça maloldu?
Geç olsun güç olmassın derler sağol.GÖKTAX' Alıntı:
Sağol kardeşim ee bi tane motorum var bakıcam tabii… :wiinkk:Journeyman_35' Alıntı:Maşallah çok temizmiş makine...kazasız belasız...
Dostum, bence kullanmıyorsan o arkadaki bagaj kılıklı, kedigözü olan parçayı da komple al...
Bak nasıl olacak :wiinkk:
Bizim arka stop büyük ve alımlı çünkü...epey hoşuna gidebilir benden söylemesi...
Ostimde bi arkadaş yapıyor bu işi. Ben yaptıralı 3 ayı geçti. 130 YTL ye maloldu ama şimdi ne kadara yapıyor bilmiyorum. Ayrıca orijinalini iade ediyor istediğin zaman orijinalini de takabilirsin. Yaptığı işlemler: sissy bara bizim makinaya göre aparat uyduruyor kaynaklayıp nikelaja veriyor. Yani bir kaç günde hallolur.chooper777' Alıntı:Geç olsun güç olmassın derler sağol.
Gerçekten çok güzel olmuş. Detaylı bilgi verirmisin? Nerede yaptırdın kaça maloldu?
Faustxx' Alıntı:dostum Journeyman 35 ;
Umarım iyisindir.Ehliyet sınavı nasıl geçti.
Senin söylediğin Motorun arkasındaki herşeyin çıkarılıp tek kişilik canavar haline gelmesi konuşunu bende bir ara kafaya tamıştım aslında hala aklımda ama bana iyi bir kaynak ve demir ustası lazım. Nedenine gelince ben güzel bir site bulmuştum zamanında resimleri bende var adam bizim motorun orjinali olan BMW r1200c nin sissy barını iptal etmiş arkadaki artcı oturma yerinide hareketli yapmış yani arka oturma yerini yukarı kaldırınca sürücü sissy barı oluyor indirince artcı için minder oluyornasıl harka değil mi?ben görünce bayıldım adam satıyorda ama 400 küsür dolar.akşama bakayım resimleri bulursam siteye atayım.
Aynı fiyata yaparsa oldukça uygun geldi bana.GÖKTAX' Alıntı:Ostimde bi arkadaş yapıyor bu işi. Ben yaptıralı 3 ayı geçti. 130 YTL ye maloldu ama şimdi ne kadara yapıyor bilmiyorum. Ayrıca orijinalini iade ediyor istediğin zaman orijinalini de takabilirsin. Yaptığı işlemler: sissy bara bizim makinaya göre aparat uyduruyor kaynaklayıp nikelaja veriyor. Yani bir kaç günde hallolur.
Tabiki neden olmasın biraz da gezeriz. Sanada uyarsa Çarşamba günü saat 17:00 de Aydınlıkevler kavşağında buluşalım(Benzinlikte).chooper777' Alıntı:Aynı fiyata yaparsa oldukça uygun geldi bana.
Bende ankara da oturuyorum. Eğer mahsuru yoksa hafta içi akşam veya hafta sonu ostime beraber gidip arkadaşla konuşsak da bende yaptırsam ne dersin uyarmı. Hem tanışmış oluruz.
k@os' Alıntı:arkadaşlar motosiklerlerinde ses sorunu yaşayanlar için, yani sadece 250 cc lik bi motorun sesini ve rüzgarla dansını duyamıyorum diyenler...bu bilgiler sizin için, bu birinci bölüm ikinci bölümüde anlatacağım..
Tamam o zaman Çarşamba görüşmek üzere.GÖKTAX' Alıntı:Tabiki neden olmasın biraz da gezeriz. Sanada uyarsa Çarşamba günü saat 17:00 de Aydınlıkevler kavşağında buluşalım(Benzinlikte).
dostum bu sorunu nasıl çözdün anlatabilirsen hepimiz yararlanırız..Faustxx' Alıntı:işin şakası bir yana bende sadece benzin deposu kilit yeri titriyordu onuda hallettim.