Arkadaşlar,ben 1987 den beri motosiklete biniyorum.ilk motorum klasik bir mobiletti.daha sonra 250 ceylanım oldu. bu arada suzuki,honda,yamaha,harley ,ducati motoguzzi,triumph ve daha bir sürü dev markalar vardı.şimdi sakın yanlış anlamayın beni kaç tane motorsiklet vardı piyasada.aşırı yüksek fiatları yüzünden belli bir kesimde vardı sadece...peki ya şimdi.yollarda motorsiklet fırtınası var. peki bu çinli amcalar hepimize motora binme vede alma zevki tattırmadımı. chopper motor almak artık hayal değil. tamam bir harley yada kawasaki değil belki ama size özgürlüğü yaşatmıyormu hiç ??ne olur birazda elimiz üstünde olsa? ben mutluyum motorumla.çünki o biiir mondial mct 250 chopper ve çin malı.ben bunu bilerek aldım ve bana tahmin ettiğimdende fazlasını veriyor.size verilen kullanma klavuzunda motor hakkında yazan (dikkat) ibareli kısımları iyice okumak gerekiyor. örnek vericek olursam park edince uzun süreli kalırsanız benzin musluğunu kapatın diyor.ben bunu ilk baştan uygulamamıştım (hatta elektronik bir devre imal edip motoru kapatınca musluğu valf ile kapatıcaktım ki bunun için hala çalışıyorum)o zaman sorun şuydu motor ilk çalıştırmada aşırı benzin akışı yüzünden boğuluyormuş.bujileri kuruluyunca çalışıyordu.ama musluk olayını izah ettiği gibi kullanınca tek marşta çalışıyor. bu şimdi motorun kusurumu yoksa benimmi? bence benim. kuralları uygularsak her şey yolunda gider. Bana elektroniği öğreten abimin bir lafı var.. derki EĞER BİR ŞEYİ BEĞENMEYİP ELEŞTİRİYORSAN, O BEĞENMEDİĞİNDEN DAHA İYİSİNİ YAPMAK ZORUNDASIN. DER...Ha bu arada unutmadan söyliyeyim.Bence hayatın keyfini çıkarın. hepinize saygı sevgi ve kazasız belasız günler diliyorum........