Motoru daha dün aldık, ben de ilk gördüğümde şaşırmıştım ama evet varmış.
Arkadaşlar tekrar merhaba sonunda 250 MCT aldımAncak problem şu ki motor vitesteyken çalışmıyor. Tık diye ses bile gelmiyor. Birkaç gün önce aldım aldığımda böyle değildi ama dünden beri böyle. Boşta çalışmasında problem yok ancak şu da bir gerçek ki boşa almak biraz çaba
istiyor. Bu konuda bilgi verirseniz çok memnun olurum
Motoru daha dün aldık, ben de ilk gördüğümde şaşırmıştım ama evet varmış.
2005 model ama 2011 trafiğe çıkışlıdır , ruhsattan anlayabilirsiniz.
hayırlısı olsun allah kaza bela vermeden kullanmayı nasip etsin. ancak bizim mct lerin sıfırları ülkemize artık ithal edilmiyor diye biliyorduk. anladıgım kadarıyla sen ikinci el satın almışsın motoru eğer öyleyse mutlaka motorun faturasını iste bu işte bir bit yeniği geliyor burnuma.
merhaba modeli 2005 veya 2006 dır fakat ilk trafiğe çıktığı için modelini 2011 veya 2012 yazmaları normal, trafikten ruhsat işlemleri yaparken faturaya güncel yılı yazıyor motor oluyor 2011 veya 2012 yılı tamamen satıcının işlemlerine bağlı.
mctnin 2011 modelimi olurmuş2005 -2006 model 2011 trafik çıkışlı olması gerek mondial üretimini durdurdu piyasada hala satılmamış beklemiş mctler var farkedersinizki sıfır renk olarak siyah yada gri göremezsiniz.. sıfır görebildiginiz tek renk kırmızı .
arkadaşlar mct yeni alan arkadaşlar için söylüyorum bu topigin eskisine nazaran ölü olmasının sebebi motora dahir bütün problemler ortaya çıkmış ve çözümlenmiştir her hangi bir problemde ilk önce foruma yazmak yerine 500 sayfayı okursanız tamamen mct hakkındaki inanının bütün bilgileri ögreniceksiniz. çokta sıkıcı degil alın kolanızı yanına film izler gibi teker teker geçin sayfaları![]()
AYNEN ÖYLE ben çalışırken işyerinden yazdırdım kitap gibi zımbaladım oturduğum yerde okurdum. benim motor hakkında bilgimin %60 ı 70 i burdan kalanı söküp takma.mctnin 2011 modelimi olurmuş2005 -2006 model 2011 trafik çıkışlı olması gerek mondial üretimini durdurdu piyasada hala satılmamış beklemiş mctler var farkedersinizki sıfır renk olarak siyah yada gri göremezsiniz.. sıfır görebildiginiz tek renk kırmızı .
arkadaşlar mct yeni alan arkadaşlar için söylüyorum bu topigin eskisine nazaran ölü olmasının sebebi motora dahir bütün problemler ortaya çıkmış ve çözümlenmiştir her hangi bir problemde ilk önce foruma yazmak yerine 500 sayfayı okursanız tamamen mct hakkındaki inanının bütün bilgileri ögreniceksiniz. çokta sıkıcı degil alın kolanızı yanına film izler gibi teker teker geçin sayfaları![]()
Bu lastik nasıl patlıyo merak ediyorum benim arka lastiğimde bırakın diş dişin izleri bile yoktu o halde 7 bin 8bin km dağ tepe gezdim bir gün olsun lastiğim patlamadı. Ama ne yalan söyleyim ansızın olmadık bir yerde patlamasını isterimArkadaşlar .aranıza yeni katıldım.15.6.2010 dan beri mct kullanıyorum.21yıllık motorcuyum.
malzeme çok kaliteli değil ama kullanımı rahat bi motor.
1. Motor ısınmadan yüksek hıza çıkılmamalı
2.yakıt musluğu açma kapama anahtarı plastik
3-manifolt boğazı plastik
4-teker patladığında değiştirmek çok zor.
aklıma gelen handikaplar bunlar
ama zevkle kullanıyorum.